ΝΕΑ

Η Physiomart χορηγός στο 5ο VeikouTrail

Η Οργανωτική Επιτροπή με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία με την εταιρεία Physiomart που θα είναι χορηγός στο  5ο Veikou Trail.

 

Η Physiomart ειδικεύεται στον χώρο του Sports MedicineΌργανα γυμναστικής & εξοπλισμό Fitness. Σε αυτή θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε λάστιχα γυμναστικήςστρώματα γυμναστικής , μπάλες γυμναστικήςsport και αθλητικά tapes, καθώς και ιμάντες TRXαξεσουάρ Pilatesείδη αθλητικού μασάζορθοπεδικά είδη κ.α.

Θα βρείτε τα πάντα για τον επαγγελματία και ερασιτέχνη αθλητή  σε ό,τι αφορά είδη άσκησης και αποκατάστασης

Την Κυριακή 4 Ιουλίου, θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε την Physiomart από κοντά. Λίγο μετά τον τερματισμό σας, εντός του δημοτικού σταδίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα σας περιμένει για αποθεραπεία. Τι ποιο ευχάριστο και χαλαρωτικό για το σώμα σας, μετά από την ταλαιπωρία στο μονοπάτια του  Veikou Trail

 

 

Physiomart

 

Από το 1997, όταν ο εκ των πρωτοπόρων στον χώρο, Γιώργος Καμινάρης, συνέλαβε την πρωτοποριακή -για την εποχή- ιδέα να εισάγει την εταιρία Theraband (άγνωστη ακόμα στην Ελλάδα αλλά πολύ διάσημη στην Αμερική ) εξειδικευμένη για την αποκατάσταση και άσκηση με λάστιχα γυμναστικής, μέχρι και σήμερα, ο στόχος μας υπήρξε ανέκαθεν ο ίδιος: Η Υγεία, η σωματική Ευεξία, η Λειτουργικότητα μέσω της αποκατάστασης και της ασκησιοθεραπείας έπρεπε να περάσει στην καθημερινότητα της Φυσιοθεραπείας, του κλάδου της Γυμναστικής αλλά και σε κάθε σπίτι αθλητή.

Σταδιακά, η αρχική ιδέα άρχιζε να επεκτείνεται, να διαμορφώνεται και να διαμορφώνει την ευρύτερη «συνείδηση» στον επαγγελματικό χώρο, για το πώς η διαδικασία των Οργάνων Ελαστικής Αντίστασης θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο της αποκατάστασης , της αποθεραπείας και της επαναφοράς των βασικών λειτουργιών μετά από έναν σοβαρό ή λιγότερο σημαντικό τραυματισμό.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Physiomart-Kaminaris Inc, που ειδικεύεται στον χώρο του Sports MedicineΌργανα γυμναστικής & εξοπλισμό Fitness. Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε λάστιχα γυμναστικήςστρώματα γυμναστικής , μπάλες γυμναστικήςsport και αθλητικά tapes, καθώς και ιμάντες TRXαξεσουάρ Pilatesείδη αθλητικού μασάζορθοπεδικά είδη κ.α.

Με τα χρόνια όλο και μεγαλύτεροι Οίκοι του εξωτερικού άρχιζαν να εμπιστεύονται την εταιρεία μας, με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον αποκλειστικές συνεργασίες με τα διασημότερα Brands του χώρου, όπως είναι οι…

 

Και διανομείς :

 

Από το 2017, το project μεγαλώνει και η εταιρεία μετατρέπεται σε ένα σημαντικό επιχειρηματικό σχήμα, καθώς ο Δημήτρης και η Μαργαρίτα μεταφέρουν τις επαγγελματικές παραστάσεις και την πολυετή εμπειρία τους εργαζόμενοι σε πολυεθνική εμπορική εταιρία ειδών φυσιοθεραπείας στο Ντουμπάι. Η συνέπεια, οι εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, οι προσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με τους πελάτες μας και η διαρκής υποστήριξη που τους παρέχουμε, έχουν οδηγήσει την ελληνική αγορά να μας αγκαλιάσει και να στηρίξει τα προϊόντα μας.

 

 

Και εμείς από την πλευρά μας φροντίζουμε διαρκώς να μην μένουμε στάσιμοι, να εξελισσόμαστε, να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, να γινόμαστε καλός αγωγός της γνώσης και να τη διοχετεύουμε στους πελάτες μας. Έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι υγεία και καλή διάθεση είναι τα σημαντικότερα δεδομένα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο…

 

 

Να θυμίσουμε στους φίλους δρομείς ότι οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 27 Ιουνίου.

 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

“Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

 

 

 Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

logo Small

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

Επικοινωνία

Δευ - Παρ 10:00πμ - 14:00μμ

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr