ΝΕΑ

Στις 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το 8ο Veikou Trail, η πολυπληθέστερη μέχρι στιγμής διοργάνωση, που παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ύστερα από τους απαραίτητους ελέγχους και όποιες ενστάσεις υπήρξαν, η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης 8ο Veikou Trail, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21/01, ανακοινώνει τα οριστικά αποτελέσματα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Veikou Trail ευχαριστεί τις ομάδες υποστήριξης, την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.Δ.Ι.Κ.) και τον Αθλητικό Σύλλογο Δρομέων Γαλατσίου για την στήριξη που παρείχαν κατά τη διοργάνωση του αγώνα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ο Veikou Trail εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς τους χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης, Cosmote tv, I-Run, Adventure, WeFit, RunnTrail, Trail Girl & SportEvent. Μέσω των μέσων ενημέρωσης τους, παρείχαν πολύτιμες πληροφορίες που βοήθησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες να ενημερωθούν για κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τη διοργάνωση.

 Λίγες ώρες πριν από την εκκίνηση του 8ο Veikou Trail και η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ενημερώνει για σημαντικές πληροφορίες.

Όλοι οι δρομείς που θα τρέξουν στις 21 Ιανουαρίου σε κάποια από τις χωμάτινες διαδρομές του Veikou Trail  θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα ρολόι από την δρομική σειρά της Polar.

Η οργανωτική επιτροπή του "8th Veikou Trail" ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της με το Therapis General Hospital, η οποία θα συμβάλει στην επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Η Neversecond™ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι χορηγός στο “8th Veikou Trail” και θα οδηγήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες στον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό τους!

Παραλαβή των πακέτων συμμετοχής

Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ο Veikou Trail ενημερώνει τους συμμετέχοντες δρομείς, ότι η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής, όπως είναι γνωστό και από την προκήρυξη της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί μόνο το προσεχές Σάββατο 20/01 (μία ημέρα πριν την διοργάνωση), από το σημείο που έχουν επιλέξει κατά την εγγραφή τους. Οι ώρες παραλαβής αναφέρονται παρακάτω:

Σελίδα 1 από 22

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr