ΝΕΑ

 

Την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε κατά γενική ομολογία το καλύτερο Veikou Trail.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης, όπως είχε ενημερώσει, με την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων και ύστερα από τους απαραίτητους ελέγχους, την αναμονή για πιθανές ενστάσεις, ανακοινώνει τα επίσημα αποτελέσματα του 6ου Veikou Trail.

 

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.veikoutrail.gr/index.php/past/veikou-trail-2022/apotelesmata-2022

 

 Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαρκής ενημέρωση για το 6ο Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

 

“Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το 6ο Veikou Trail. Κατά γενική ομολογία ήταν η καλύτερη μέχρι στιγμής διοργάνωση, ικανοποιώντας ακόμα και τους ποιο απαιτητικούς δρομείς.

Εκτός την συμμετοχής τους, οι συμμετέχοντες δρομείς απόλαυσαν και τις παροχές, προσφορά των υποστηρικτών και χορηγών της διοργάνωσης.

  Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Veikou Trail ανακοινώνει τους νικητές των κληρώσεων. Όλοι τους έχουν ενημερωθεί προσωπικά για τον τρόπο παραλαβής τους.

 

Όλοι οι πρώτοι νικητές και νικήτριες όλων των αποστάσεων κέρδισαν από μια Δωροεπιταγή των 50,00€ από τα καταστήματα Cosmos Sport.

 

5206      5km           Δημήτριος Καξηρής

5014      5km           ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΣΑΠΑΛΗ

 

10157    10km        GEORGIOS DIALEKTOS

10226    10km        Νίκη Σαράντη

                                 

4017  Relay            Μανώλης Βασιλάκης

4017  Relay            Αντώνης  Βασιλάκης

                                 

4025  Relay           Elena Karatza

4025  Relay           Eleni Stefanidaki

                                 

4005  Relay           Αλεξανδρος  Τσιτος

4005  Relay           Ειρηνη Γιανναρη

 

Να θυμίσουμε και τον φετινό διαγωνισμό  (GIVEWAY), από τα καταστήματα Cosmos Sport,που έτρεξε πριν την διοργάνωση, όπου 5 τυχεροί, ύστερα από κλήρωση που  πραγματοποιήθηκε κέρδισαν από μια (1) δωροεπιταγή των 50,00€.

 

Επίσης 2 τυχεροί συμμετέχοντες, ύστερα από κλήρωση, κέρδισαν από ένα αξεσουάρ της WANTALIS, από την εταιρεία ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ, που θα τους φανεί χρήσιμο κατά την διάρκεια της άσκησης.

 

Οι δύο τυχεροί:

 

5146    5km     ΝΑΣΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

10201   10km   Κωνσταντίνος Νικολούτσος

 

Να θυμίσουμε ότι και οι πρώτοι νικητές και νικήτριες των 5χλμ & 10χλμ κέρδισαν από 1 ζώνη μέσης από την WANTALIS.

 

Δυο συμμετέχοντες δρομείς, ύστερα από κλήρωση, κέρδισαν από ένα ρολόι της Polar.

Συγκεκριμένα κληρώθηκαν και δόθηκαν τα μοντέλα  Polar Ignite & Polar Ignite2.

Οι δύο τυχεροί:

 

10km  ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΓΥΡΗΣ

10km  Γιάννης Τρούσας

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Διαρκής ενημέρωση για το 6ο Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

 

“Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

           

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 

 

Με την παρουσία 700 περίπου δρομέων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου, με συνδιοργανωτές την My Sportevent και τον Δήμο Γαλατσίου, το καλύτερο μέχρι στιγμής Veikou Trail.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Veikou Trail, μέσα στις πολλές παροχές προς τους συμμετέχοντες δρομείς, ανακοινώνει και την δημοσίευση των φωτογραφιών της διοργάνωσης.

Οι φωτογραφίες βρίσκονται αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και είναι διαθέσιμες δωρεάν, προς όλους τους συμμετέχοντες δρομείς. Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποτυπωθούν όλοι οι δρομείς.

 

Μπορείτε να τις δείτε στον σύνδεσμο:  https://veikoutrail.gr/index.php/past/veikou-trail-2022/media

 

Επίσης δίνετε η δυνατότητα να κατεβάσετε όποιαδήποτε φωτογραφία, σε οποιαδήποτε ποιότητα.

Σε λίγες ημέρες αναμένετε και το υπέροχο, όπως πάντα video της διοργάνωσης.

 

“Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 6ο Veikou Trail, με συνδιοργανωτές την My Sportevent και τον Δήμο Γαλατσίου. Την διοργάνωση σημάδεψε η παρουσία και το μεγάλο ρεκόρ διαδρομής από τον Γιώργο Διαλεκτό στα 10χλμ με χρόνο 43:47.

Παρά τους περιορισμούς (Covid-19) και τις πρόσφατες σφοδρές χιονοπτώσεις, η συμμετοχές άγγιξαν το ρεκόρ. Περίπου 700 δρομείς, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, με εκκίνηση το πανέμορφο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίο, ξεχύθηκαν στα υπέροχα μονοπάτια του Άλσους Βεϊκου.

Ο καιρός σύμμαχος, όπως και το χωμάτινο τερέν. Ιδανικά μαλακό εξαιτίας των πρόσφατων βροχοπτώσεων και καθόλου γλιστερό.

Οι εκκινήσεις δυστυχώς, για άλλη μια φορά δόθηκαν σε block, εξαιτίας του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία διοργάνωση που πραγματοποιείται με αυτή τη διαδικασία.

Στην περιγραφή – μετάδοση της διοργάνωσης, όπως και πέρυσι, η γνωστή δημοσιογράφος και αθλήτρια τριάθλου Γκρέτα Λυμεροπούλου, που παρέσυρε τους παρευρισκόμενους με την υποδειγματική περιγραφή της.

Στις 10:00 πμ, ακριβώς δόθηκε η εκκίνηση των 5χλμ σε block των 50 ατόμων. Με το πέρας των εκκινήσεων των 5χλμ κρατήθηκε χρονικό κενό 30΄μέχρι την εκκίνηση των 10χλμ που πραγματοποιήθηκε στις 10:50πμ. Μαζί ξεκίνησαν στο πρώτο block και οι πρώτοι 20 αθλητές της σκυταλοδρομίας.

 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ   ΕΔΩ

 

Νικητές:

10χλμ Ανδρών

DIALEKTOS GEORGIOS              43:47

ΜΠΑΡΜΠΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    46:24

ΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  51:48

 

10χλμ Γυναικών

ΣΑΡΑΝΤΗ ΝΙΚΗ      57:52

ΧΑΣΙΩΤΗ ΛΙΑΝΑ      59:33

ΚΟΤΖΙΑ ΖΩΗ   01:57

 

5χλμ Ανδρών

ΚΑΞΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       25:19.

ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   25:32

ΦΛΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ              25:40

 

5χλμ Γυναικών

ΤΣΑΠΑΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ              29:34

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ     33:09

ΚΑΠΟΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ                 34:25

 

Relay

Ανδρών

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ             53:50

ΣΑΡΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΩΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ         55:03

ΠΑΠΑΤΣΑΚΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΒΙΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ     55:33

 

Γυναικών

KARATZA ELENA STEFANIDAKI ELENI                        01:06:02

ΡΗΓΑ ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΡΑΠΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                           01:25:52

ΜΠΑΤΖΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ   01:26:59

 

Μικτή

ΤΣΙΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ               01:01:57

ΕΛΡΑΝΤΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΝΕΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ                 01:11:23

ΜΑΣΤΟΡΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΜΠΟΖΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   01:18:02

 

 Ανεξαρτήτως απόδοσης, όλοι οι δρομείς που συμμετείχαν στο 6ο Veikou Trail, εκτός της κατά γενικής ομολογίας υπέροχης πίστας, έτυχαν σημαντικών παροχών υποστήριξης από τους ανθρώπους της My Sportevent, αλλά και τους συνεργάτες της. 

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε το κορυφαίο και πολυβραβευμένο Νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» που απόλαυσαν και ξεδίψασαν οι δρομείς κατά μήκος της διαδρομή, αλλά και στον τερματισμό.

Στον τερματισμό τους περίμενε η υπέροχη, γευστική και παγωμένη FIX Άνευ, μπύρα χωρίς αλκοόλ, για να ξεδιψάσει φυσικά όλους τους δρομείς. Και τελικά απαντήθηκε το ερώτημα αν τρέξιμο και μπύρα μπορεί να πάνε μαζί.

Επίσης, η F.lli Orsero γέμισε με φυσική ενέργεια όλους τους δρομείς, προσφέροντας τις υπέροχες και γευστικές μπανάνες της. Επιπλέον η η F.lli Orsero προσέφερε σε όλους τους νικητές του βάθρου από μια γεμάτη τσάντα με προϊόντα και μικρά δωράκια.

Οι 1οι νικητές και νικήτριες των 5χλμ & 10χλμ κέρδισαν από μια ζώνη μέσης της Γαλλικής εταιρείας WANTALIS, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρεία ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ. Επίσης 2 τυχεροί, ύστερα από κλήρωση κέρδισαν από ένα προϊόν WANTALIS. Έχουν ήδη ενημερωθεί και τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν.

Όλοι οι 1οι νικητές και νικήτριες των βάθρων κέρδισαν από 1 Δωροεπιταγή  των 50,00€ από τα καταστήματα Cosmos Sport.  Θα λάβουν σύντομα ενημέρωση για τον τρόπο χρήσης τους. Τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν. Μην ξεχνάμε και τις 5 Δωροεπιταγές των 50,00€ που κέρδισαν 5 άτομα μέσα από τον διαγωνισμό Giveaway που πραγματοποιήθηκε μέσα από τη ιστοσελίδα των καταστημάτων Cosmos Sport.

Παρών δήλωσε στη  διοργάνωση ο Οργανισμός Science Technologies, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Polar Ελλάδας & Κύπρου. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι συμμετέχοντες δρομείς είχαν την ευκαιρία να δουν μοντέλα της Polar και να ενημερωθούν. Το ποιο σημαντικό ήταν, ότι δυο δρομείς στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί και ύστερα από κλήρωση κέρδισαν από 1 μοντέλο ρολογιού Polar. Συγκεκριμένα κληρώθηκαν τα μοντέλα Ignite & Ignite2.

Μια παροχή της διοργάνωσης, που τίμησαν δεόντως και απόλαυσαν ιδιαίτερα ήταν η αποκατάσταση που προσέφερε Φώτης Γρηγοράτος και η ομάδα του, γνωστός μέσα από την τεχνική Tisof που εφαρμόζει. Να τονίσουμε ότι από τα χέρια έχουν περάσει και ακόμα περνούν, σχεδόν όλοι οι Έλληνες Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές

Αν και τελικά δεν προέκυψε κάποιο ιατρικό απρόοπτο, παρών και η Ο.ΔΙ.Κ. (Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων)  ήταν εκεί για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Απλωμένοι κατά ομάδες, σχεδόν σε όλη την πίστα, με την εμπειρία τους έδιναν αέρα ασφάλειας στους συμμετέχοντες δρομείς.

Σημαντική η βοήθεια των καταστημάτων που λειτούργησαν ως γραμματείες παραλαβής την Παρασκευή. Συγκεκριμένα τα δύο καταστήματα COSMOS SPORT (Κηφισιά, Κορυδαλλός). Το κατάστημα OUT RUN στην Μαρίνα Φλοίσβου. Επίσης το κατάστημα TOP CYCLES στο Περιστέρι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας, που ταξίδεψαν διαδικτυακά και έντυπα την διοργάνωση Την ιστοσελίδα και Free press περιοδικό iRun. Την ιστοσελίδα Sportevent.gr. Την κορυφαία ιστοσελίδα για το ορεινό τρέξιμο Advendure.

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους υπέροχους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ της διοργάνωσης, που πολλοί ανταποκρίθηκαν πραγματικά στο παρά πέντε, στο κάλεσμα της διοργάνωσης, λόγω αυξημένων αναγκών, καλύπτοντας θέσεις κρίσιμες για την έκβαση της.

 

Όλοι οι δρομείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 7ο Veikou Trail!!!

 

“Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 Η διοργάνωση του 6ο Veikou Trail ανακοινώνει τα προσωρινα αποτελέσματα.

 Η διοργάνωση του 6ο Veikou Trail ενημερώνει τους συμμετέχοντες  δρομείς με τις τελευταίες σημαντικές λεπτομέρειες. 

 • Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής πραγματοποιήθηκε χθες από τις πέντε γραμματείες.
 • Θα παραλάβουν την ημέρα του αγώνα, όσοι ταξιδεύουν από μακριά και όσοι έχουν έρθει σε συνεννόηση με την διοργάνωση για ειδικούς λόγους.
 • Η γραμματεία παραλαβής πακέτων συμμετοχής θα ανοίξει στις 08:00πμ.
 • Για τις ελάχιστες περιπτώσεις που κάποιοι δρομείς δεν βρήκαν το πακέτο συμμετοχής στην γραμματεία (που οφείλεται σε εγγραφή ή πληρωμή της τελευταίας στιγμής), να ενημερώσουμε ότι θα μπορούν να παραλάβουν και την ημέρα του αγώνα.
 • Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού βρίσκεται εντός του Δημοτικού Σταδίου Γαλατσίου.
 • Οι εκκινήσεις θα δοθούν τμηματικά (block) με 50 άτομα το καθένα και με διαφορά 5 λεπτά μεταξύ τους. Στον φάκελο που παραλάβατε, στο εξωτερικό μέρος του, (εκτός του Ονοματεπώνυμο του δρομέα και το BIB Number) αναγράφεται και το block εκκίνησης που συμμετέχετε με τα γράμματα  A, B, C, D…. Σε όσους δεν αναφέρεται αριθμός block (που οφείλεται σε εγγραφή ή πληρωμή της τελευταίας στιγμής), να γνωρίζουν ότι συμμετέχουν στο τελευταίο block της απόστασης που επέλεξαν
 • Ώρες εκκινήσεων:

 

 5χλμ

 

1ο: 10:00πμ

2ο: 10:05πμ

3ο: 10:10πμ

4ο: 10:15πμ

5ο: 10:20πμ

6ο: 10:25πμ

  

10χλμ + Relay

 

1ο: 10:55πμ

2ο: 11:00πμ

3ο: 11:05πμ

4ο: 11:10πμ

5ο: 11:15πμ

6ο: 11:20πμ

7ο: 11:25πμ

 

 • Οι ώρες εκκινήσεων, με εξαίρεση τις πρώτες των 5χλμ, υπάρχει περίπτωση να μεταβληθούν λίγο, ανάλογα με την προσέλευση των αθλητών. Για το λόγο αυτό συστήνεται στους αθλητές να βρίσκονται αρκετή ώρα πριν την εκκίνησή τους στον χώρο της διοργάνωσης και να έχουν την προσοχή τους στις ανακοινώσεις.
 • Θα υπάρχει φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων σας (τσάντες) στον χώρο δίπλα στην γραμματεία. Παράκληση να μην έχετε αντικείμενα αξίας ή μεγάλα χρηματικά ποσά μαζί σας.
 • Πως θα έρθετε. Δείτε ΕΔΩ.
 • Parking. Μπορείτε να σταθμεύσετε το όχημά σας στα δύο parking που βρίσκονται στην Λ. Βεϊκου (στο ρεύμα από Γαλάτσι προς Μαρούσι). Το 1ο ακριβώς στην μοναδική πεζογέφυρα και το 2ο, αμέσως μετά την κεντρική πύλη.
 • Η είσοδος των συμμετεχόντων προς τον χώρο της εκκίνησης, πραγματοποιείτε και από τις 2 εισόδους δίπλα στα 2 Parking.
 • Συμμετοχή δρομέα σε άλλο block εκκίνησης, εκτός αυτού που έχει τοποθετηθεί από την διοργάνωση, σημαίνει αυτόματα και αποκλεισμό. Θα πρέπει απαραίτητα να ενημερωθεί έγκαιρα η διοργάνωση για να το εξετάσει. Η ενημέρωση δεν είναι απαραίτητα και έγκριση αλλαγής απόστασης.
 • WC. Υπάρχουν ακριβώς δίπλα από την είσοδο του σταδίου, αριστερά του κυλικείου (Ανδρικές - Γυναικείες).
 • Υδροδοσία. Θα υπάρχει αρκετή ποσότητα νερού / Αθλητή. Σταθμοί νερού / 2,5 χλμ – 5χλμ και στον τερματισμό.
 • Απονομές: Θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 12:30 – 13:00, με τον τερματισμό και των τελευταίων αθλητών των 10χλμ. Παρακαλούνται οι νικητές να παραμείνουν για την βράβευσή τους. Σε περίπτωση αποχώρησης πριν τις απονομές, θα πρέπει να ενημερωθεί η διοργάνωση. Σε περίπτωση μη ενημέρωσης, η διοργάνωση θα τους αναζητήσει για τα επόμενα 5 λεπτά. Μετά την χρονική διάρκεια των 5 λεπτών χάνεται το δικαίωμα στην βράβευση και θα βραβευτεί ο επόμενος αθλητής. Και μετά την διοργάνωση δεν μπορεί να διεκδικήσει βραβείο.
 • Κληρώσεις δώρων. Κατά την διάρκεια των απονομών θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των δώρων.

  

Θα παραλάβουν την ημέρα του αγώνα, όσοι ταξιδεύουν από μακριά και όσοι έχουν έρθει σε συνεννόηση με την διοργάνωση για ειδικούς λόγους.

 

 Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία.

 Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 Διαρκής ενημέρωση για το 6ο Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

 

Στις 06 Φεβρουαρίου 2022 “Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ο Veikou Trail, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσία της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων - Ο.Δ.Ι.Κ, στην διοργάνωση, με σκοπό την ασφαλή συμμετοχή των δρομέων.

 

Θα αναρωτηθεί κανείς, αν τρέξιμο και μπύρα μπορεί να πάνε μαζί. Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου στο 6ο Veikou Trail  και είναι σίγουρο ότι μπορεί.

 Λίγες μέρες έμειναν για την διοργάνωση 6ο Veikou Trail και με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε / ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τον Οργανισμό Science Technologies, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας Polar Ελλάδας & Κύπρου.

Σελίδα 1 από 16

Διοργάνωση

logo Small

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

Επικοινωνία

Δευ - Παρ 10:00πμ - 14:00μμ

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr