VEIKOU TRAIL 2018

2ο Veikou Trail

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το 2ο Veikou Trail στο Γαλάτσι. Από νωρίς το πρωί, μικροί και μεγάλοι γέμισαν το γήπεδο του Άλσους Βεϊκου, δίνοντας έναν έντονα δρομικό τόνο στην ημέρα.  Η οργανωτική επιτροπή (Sportevent και Δήμος Γαλατσίου) με τη βοήθεια των εθελοντών της, είχαν φροντίσει να διαμορφώσουν ανάλογα το χώρο αλλά και να οριοθετήσουν κάθε ορεινή διαδρομή ώστε να διευκολύνουν την πορεία όλων των συμμετεχόντων μέσα στο άλσος. Άλλωστε, ο πήχης είχε ανέβει σημαντικά σε σχέση με την περσινή πρώτη αναγνωριστική χρονιά και η ανταπρόκριση του δρομικού κινήματος, ήταν διπλάσια στο κάλεσμα των εγγραφών.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, άνοιξε με τις εκκινήσεις των παιδικών διαδρομών εντός του γηπέδου. Μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, χωρισμένοι σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες, έτρεξαν 300, 600 και 1.000 μέτρα χωρίς χρονομέτρηση αλλά πήραν μια καλή γεύση του αθλήματος, κερδίζοντας το χεροκρότημα όλων για την προσπάθειά τους.  Άλλωστε, θα έχουν να θυμούνται την κούρσα τους στους παιδικούς αγώνες, χάρη στο μετάλλιο που τους δώθηκε μετά τον τερματισμό αλλά και το προσωποποιημένο δίπλωμα συμμετοχής.Λίγο μετά τις 10 ήταν η σειρά των ενηλίκων να σταθούν στην γραμμή της εκκίνησης του Veikou Trail για να αναμετρηθούν με την απαιτητική διαδρομή του άλσους. Πρώτος την κορδέλα του τερματισμού των 5 χιλιομέτρων έκοψε ο Μανώλης Βασιλάκης με χρόνο 22:47:164. Δεύτερος ήρθε ο Ανδρέας Νίνης με χρόνο 23:35:419. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Λούβαρης με χρόνο 23:42:656. Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, την πρώτη θέση κατέκτησε η Δήμητρα Αναστασιάδου που ολοκλήρωσε τη διαδρομή έπειτα από 29:56:495 λεπτά. Πίσω της, ήταν η Κayoko Tabata με επίδοση 31:54:559. Τρίτη ήρθε η Χρυσοστομία Ιακώβου με χρόνο 33:20:446.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5 ΧΛΜ

Στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων, στην πρώτη θέση του βάθρου για τους άνδρες ανέβηκε ο Στέλιος Πετρούτσος με 43:20:340. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ροντόπουλος με 48:55:241 και τρίτος ο Βασίλειος Μακαντάνης με 49:14:707. Στις γυναίκες, νικήτρια ήταν η Ιωάννα Χουρίδου με χρόνο 56:52:214. Την ακολούθησε στη δεύτερη θέση η Giuseppina Vecchio με χρόνο 1:03:10:187 ενώ η τριάδα ολοκληρώθηκε με την Μαρία Δελημπάση με χρόνο 1:03:34:878.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10 ΧΛΜ

Στα 5 χλμ του Nordic Walking, οι τρεις πρώτοι άνδρες που τερμάτισαν ήταν οι Βασίλειος Τσαντικίδης (42:44:638), Αναστάσιος Κρεμμύδας (48:56:302) και Γιώργος Δραβόπουλος (56:48:678). Αντίστοιχα, οι τρεις πρώτες γυναίκες που κάλυψαν με τα μπαστούνια τους την ορεινή διαδρομή ήταν οι Έφη Κατσαντώνη (48:50:598), Μαρία Σανιδά (56:47:909) και Μαρία Αθανασοπούλου (57:34:981).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5 ΧΛΜ NORDIC WALKINGΑνεξαρτήτως απόδοσης, όλοι οι δρομείς που συμμετείχαν το Veikou Trail έτυχαν σημαντικών παροχών υποστηρίξης από τους ανθρώπους της Sportevent αλλά και τους συνεργάτες της.  Μετά τον τερματισμό, πέρα από το αναμνηστικό μετάλλιο που τους κρέμασαν στο στήθος, πήραν μια τσάντα με προϊόντα για την αποκατάστασή τους.  Η εταιρία Three Hearts Super Bar προσέφερε μπάρες δημητριακών όπως και ο Βίκος, που τροφοδότησε με νερό και αναψυκτικά όλους για να ξεδιψάσουν. Αν και τελικά δεν προέκυψε κάποιο ιατρικό απροόπτο, η Βιοϊατρική ήταν εκεί με ασθενοφόρο και γιατρό για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Οι τρεις νικητές του κάθε αγώνα, πήραν σπίτι τους ένα πλήρες πακέτο μπάρες και τζελ ZIP VIT. Η εταιρία New Balance έκανε κλήρωση για να προσφέρει σε τρεις τυχερούς από ένα ζευγάρι παπούτσια. Η Life Ergo έδωσε μία δωρεάν αξιολόγηση αερόβιας ικανότητας παράλληλα με τρία σετ ορθωτικά πέλματα (με ειδική στατική και δυναμική ανάλυση για τον κάθε παραλήπτη τους).  Η Light Life κλήρωσε έναν μήνα δωρεάν διατροφικού προγράμματος και συμβουλευτικής και η Cryosauna Ice Tube έξι πακέτα κρυοθεραπείας με τρεις συνεδρίες το καθένα,  αξίας 110 ευρώ έκαστο. Ακόμα, η εταιρία DiMel Cut, προσέφερε δύο κρεμάστρες μεταλλίων με το logo του Veikou Trail. Τέλος, η SE Training, η προπονητική υπηρεσία της Sport Event συμμετείχε στην κλήρωση προσφέροντας δύο μηνιαία πακέτα προπόνησης.Μη ξεχνώντας και όσους έχουν ανάγκη, οι δρομείς που ήρθαν στο Άλσος Βεϊκου αλλά και οι άνθρωποι της διοργάνωσης, έφεραν μαζί τους τρόφιμα για την ενίσχυση της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Γαλατσίου: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο.H ημέρα έκλεισε με τις απονομές που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος, ο οποίος σε σύντομο λόγο του τόνισε όλα τα οφέλη που έχει ο δήμος και η ευρύτερη περιοχή του Γαλατσίου από μια δρομική οργάνωση όπως το Veikou Trail.  Τις ερχόμενες ημέρες, όλοι οι δρομείς θα μπορούν να κατεβάζουν το προσωποποιημένο δίπλωμα επίδοσης από την επίσημη σελίδα του αγώνα www.veikoutrail.gr.

Ραντεβού στο 3ο Veikou Trail τον Ιανουάριο του 2019 για να τρέξουμε ξανά το βουνό μέσα στην πόλη!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

 

Να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές μας για την συμβολή τους στην επιτυχία του αγώνα.

veitrailsp


Επίσης να ευχαριστήσουμε πολύ το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την κάλυψη πρώτων βοηθειών που παρείχαν στη διοργάνωση και χάρη στη συμβολή τους οι δρομείς απόλαυσαν πραγματικά έναν ασφαλή αγώνα.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας που για άλλη μια φορά με τις υπηρεσίες τους βοήθησαν στην ολοκλήρωση ενός ακόμα πετυχημένου αγώνα.

 

ΑΦΙΣΑ

 

 

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

 

Τρια (3) ζευγάρια παπούτσια Fresh Foam 1080v7 από την New Balance Greece:
124 Δημήτρης Παπατσάκωνας
178 Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης
472 Τάκης Αθανασιάδης

Έξι (6) πακέτα κρυοθεραπείας από την Cryosauna - Ιcetube:
553 Νίκος Αγαπητός
198 Πέτρος Γκαζώνης
143 Ιωάννα Λαδοκούκη
205 Dorota Suchocka
1248 Στέφανος Ρήχας
118 Σοφία Κυρίτση

Ένα (1) μήνα δωρεάν προγράμμα διατροφής από την LIGHT LIFE:
585 Γαβριήλ Μουστάκας

Δυο (2) μηνιαία προγράμματα προπόνησης από την SETraining - Υπηρεσίες Προπονητικής:
44 Δημήτρης Παπαχριστοδούλου
222 Kayoko Tabata

Τρια (3) ορθωτικά πέλματα (ανάλυση στατική και δυναμική) από την Life - Ergo:
625 Χρήστος Μπεσίνης
541 Δέσποινα Βούρου
32 Σπυρίδων Κουτέλας

Μια (1) αξιολόγηση αερόβιος ικανότητας από την Life - Ergo:
915 Δημοσθένης Στέφος


Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr