ΝΕΑ

Άνοιξε για το κοινό το Άλσος Βεΐκου

Ο Δήμος Γαλατσίου, εφιστώντας την προσοχή στους πολίτες για τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, προχώρησε στο άνοιγμα του Άλσους Βεϊκου το Σάββατο 30 Μαΐου 2020, προκειμένου να είναι στη διάθεση των πολιτών για αναψυχή και ατομική άθληση.

Ωστόσο, επισημαίνεται ότι  θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό το υπαίθριο γυμναστήριο, η παιδική χαρά και το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Οι υπόλοιποι χώροι θα παραμένουν ανοιχτοί σύμφωνα με το ωράριο που ίσχυε πριν από τη λήψη των μέτρων πρόληψης για την πανδημία COVID-19.

Όπως θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας και οι επισκέπτες, στο διάστημα που το Άλσος έμεινε κλειστό, ο Δήμος προχώρησε και σε στοχευμένες δράσεις και εργασίες για να το κάνει ακόμα πιο όμορφο, ακόμα πιο λειτουργικό, ακόμα πιο φιλικό για τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το Άλσος Βεΐκου ανοίγει ξανά τις πόρτες του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, να υποδεχθεί όλους εμάς που καλούμαστε ακόμα μια φορά να επιδείξουμε υψηλό αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης, τηρώντας ευλαβικά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Το  Άλσος μας, ο πνεύμονας πρασίνου του Δήμου μας, πιο όμορφο από ποτέ μας περιμένει ξανά, πανέτοιμο να υποδεχθεί την νέα «κανονικότητα» μας!

Παρακαλώ πολύ, να τηρήσουμε με ευλάβεια τις αποστάσεις, να διατηρούμε τους χώρους καθαρούς και αυτή τη φορά να μην αγνοούμε τα απαγορευτικά και να μην πηγαίνουμε σε χώρους που η Πολιτεία ακόμα δεν επιτρέπει. Να τα προσέξουμε όλα αυτά για την υγεία όλων μας, αλλά και για να μην αναγκαστούμε να πάρουμε εκ νέου δυσάρεστα μέτρα!

Στο χέρι μας είναι να βγούμε νικητές #μαζί, αφού μαζί ήμασταν από την πρώτη στιγμή!

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr