ΝΕΑ

Ανοίγουν άμεσα οι εγγραφές για το "4ο Veikou Trail"

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ο τέταρτος αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία "4ο VeikouTrail ". Η διοργάνωση φέρνει την σφραγίδα της MYSPORTEVENT και συν - διοργανωτή τον δήμο Γαλατσίου. Πρόκειται για τη συνέχεια των τριών πρώτων πετυχημένων διοργανώσεων «ορεινού» τρεξίματος που διεξάγεται γύρω και μέσα στο λόφο του άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για το "4ο Veikou Trail " θα ανοίξουν άμεσα, εντός των επόμενων ημερών και θα είναι διαθέσιμες μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr, όπως επίσης και μέσα από την πλατφόρμα www.racefinder.gr.

Οι αποστάσεις του αγώνα θα είναι 5, 10 χλμ. & 5 Nordic Walking Παράλληλα όπως κάθε χρονιά, θα διεξαχθούν και παιδικοί αγώνες.

Η προκήρυξη του αγώνα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

19 Ιανουαρίου 2020 "Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη"                         

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr