ΝΕΑ

To 3ο Veikou Trail έρχεται! Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου τρέχουμε το βουνό στην πόλη!

3ο Veikou Trail

Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Τώρα που τα χιόνια έλιωσαν και το κρύο κόπασε, ευκαιρία για να πάρουμε τα βουνά την Κυριακή 20 Ιανουαρίου! Το Veikou Trail επιστρέφει για τρίτη χρονιά. Η Sportevent με την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου, φέρνουν την εναλλακτική διοργάνωση ορεινού τρεξίματος μια ανάσα από το κέντρο της πόλη. Στο καταπράσινο περιβάλλον του Άλσους Βεΐκου επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους τρέχοντας τους απαιτητικούς χωμάτινους στίβους που διαμορφώνονται ειδικά για το Veikou Trail.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές κατηγορίες αγωνισμάτων. Για τους ενήλικες προσφέρονται δύο αποστάσεις 5 και 10 χιλιομέτρων αλλά και μία εξειδικευμένη για Nordic Walking μήκους 5 χιλιομέτρων. Οι μαθητές των πρώτων τάξεων του δημοτικού (Α-Β-Γ) συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα 300 μέτρων ενώ οι μεγαλύτεροι συμμαθητές τους των υπόλοιπων τάξεων (Δ-Ε-ΣΤ) έχουν την δική τους διαδρομή 600 μέτρων. Τέλος, τα παιδιά του γυμνασίου τρέχουν στον εφηβικό αγώνα μήκους ενός χιλιομέτρου. Αφετηρία και τερματισμός για όλες τις διαδρομές έχει οριστεί το δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου μέσα στο άλσος Βεΐκου.

Μετά τον τερματισμό, όλοι οι συμμετέχοντες θα τύχουν σημαντικών προνομίων από τη διοργάνωση. Πέρα του μεταλλίου, του πιστοποιητικού επίδοσης και των αναμνηστικών φωτογραφιών που μπορούν να κατεβάσουν ηλεκτρονικά, όλοι οι δρομείς συμμετέχουν σε κληρώσεις δώρων που προσφέρει η Sportevent αλλά και οι συνεργάτες της!

Τέλος, με διάθεση προσφοράς στην τοπική κοινωνία που στηρίζει τον αγώνα, η διοργάνωση έχει και φιλανθρωπικό πνεύμα. Έτσι, όλοι οι δρομείς που θα βρεθούν στην αφετηρία του 3ου Veikou Trail, θα μπορούν να φέρουν μαζί τους και από μια σακούλα με τρόφιμα μακράς διάρκειας. Στο τέλος της ημέρας, η οργανωτική επιτροπή θα συγκεντρώσει όλες τις προμήθειες και θα τις αποδώσει στον Δήμο Γαλατσίου για την ενίσχυση της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2155553665 ή μέσω μέιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

 

Υποστηρικτές 3ου Veikou Trail

Top Cycles, Outrun, SE Training, Zip Vit, Ideal Psychology Frosso Patsou, Viva.gr, Βίκος, PanCar, Life Ergo, Όμιλος Υπηρεσιών Υγείας Βιοιατρική, Φροντιστήρια Πουκαμισάς, Εκδόσεις Παπαδόπουλος, Sports Traveler 76, Race Finder, Cryosauna Icetube, Le Jardin.

Χορηγοί επικοινωνίας 3ου Veikou Trail

Advendure.com, ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, A New Life, Running Magazine, Running Pass, I Run.

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr