ΝΕΑ

Ο όμιλος εταιριών υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υποστηρικτής στο 2ο Veikou Trail

#veikoutrail

Ο όμιλος εταιριών υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ θα είναι υποστηρικτής και θα στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στο 2ο Veikou Trail.

Όλοι οι συμμετέχοντες του 2ου Veikou Trail θα έχουν την ιατρική υποστήριξη του Ομίλου Εταιριών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ με την παρουσία ασθενοφόρου και ιατρικού προσωπικού.

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των ιατρικών υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην Ελλάδα με 34 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα συνολικής έκτασης άνω των 44.7000 τμ. που δέχονται περισσότερες από 2.800.000 επισκέψεις το χρόνο.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης 

* 3 Γενικές Κλινικές, την Βιοκλινική Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν πρότυπα σύγχρονων νοσοκομειακών μονάδων υψηλής ποιότητας, ένα 

* Ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών 

* 6 Οδοντιατρικές Μονάδες (Αθήνας, Αλίμου, Κηφισιάς, Μαρκοπούλου, Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς)

* 1 Διαγνωστικό Κέντρο στη Κύπρο και 8 Κέντρα Δειγματοληψίας

* 1 Ιατρικό - Συντονιστικό Τηλεφωνικό Κέντρο

Ο Όμιλος συνεργάζεται με περισσότερες από 400 ιδιωτικές εταιρείες, τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον συνεχίζει τη σταθερά δημιουργική του πορεία υλοποιώντας ένα πολυδιάστατο επενδυτικό πρόγραμμα με στόχο την επέκταση του Ομίλου σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Μέρος του προγράμματος αυτού, αποτελεί η πρόσφατη εγκατάσταση δύο υπερσύγχρονων PET/CT Discovery IQ της GE Healthcare σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και του πρώτου αθόρυβου Μαγνητικού ΤομογράφουOptima 450W with GEM Suite. Παράλληλα, επεκτείνεται το δίκτυο των Διαγνωστικών Μονάδων σε ΑττικήΘεσσαλονίκη και Κύπρο δημιουργώντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας.

Αποτελεί δέσμευση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου, κου Ευάγγελου Σπανού, η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών με στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων, μέσα από την προσφορά καινοτόμων και εύκολα προσβάσιμων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες.

 

Ζήστε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου την εμπειρία του τρεξίματος στο βουνό μέσα στην πόλη!

 

veitrailsp

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr