ΝΕΑ

Voyager Rent a Car υποστηρικτής του “8th Veikou Trail”

H οργανωτική επιτροπής του “8th Veikou Trail ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρία Voyager Rent a Car. Η εμπειρία της εταιρίας στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων για περισσότερα από 30 χρόνια είναι εντυπωσιακή και υπόσχεται να προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Τα αξιόπιστα οχήματα της Voyager Rent a Car θα συμβάλουν στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα, εξυπηρετώντας τις ξεχωριστές ανάγκες του "8th Veikou Trail". Είναι ενθαρρυντικό να υπάρχει υποστήριξη από εταιρίες που μοιράζονται το πάθος για τον αθλητισμό! 

H Voyager Rent a Car εξειδικεύεται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Προσφέρει πολλαπλές επιλογές μίσθωσης και ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές, ανάγκες μετακίνησης παρέχοντας έναν αξιόπιστο στόλο των οχημάτων. Επικεντρώνεται στους ανθρώπους και τη δημιουργία εμπιστοσύνης, έχοντας ως οδηγό της τις εταιρικές της αξίες. Με υψηλή τεχνογνωσία, πείρα, και επαγγελματισμό είναι δίπλα στους οδηγούς για να τους συμβουλεύσει για κάθε τους ανάγκη και να τους καθησυχάσει για κάθε τους προβληματισμό.

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr