ΝΕΑ

Δυναμικά ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 6ο Veikou Trail

Όπως είχε ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης οι εγγραφές για το "6ο Veikou Trail " θα άνοιγαν την Τρίτη 23 Νοεμβρίου.

 

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους δρομείς και όπως δείχνουν μέχρι στιγμής οι εγγραφές, η διοργάνωση οδεύει για νέο ρεκόρ συμμετοχών. Δεν είναι τυχαίο ότι η διοργάνωση Veikou Trail, είναι από τις λίγες διοργανώσεις που κάθε χρόνο σημειώνει ρεκόρ συμμετοχών.

 

Οι εγγραφές θα είναι διαθέσιμες μέχρι την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr, όπως επίσης και μέσα από την πλατφόρμα Race Finder

 

 

Αποστάσεις αγώνων

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 5 χλμ

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 10 χλμ

- Αγώνας Trail 10 χλμ Relay (2 X 5χλμ)

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Διαρκής ενημέρωση για το 6ο Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

 

Στις 23 Ιανουαρίου 2022 “Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

               

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Διοργάνωση

logo Small

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

Επικοινωνία

Δευ - Παρ 10:00πμ - 14:00μμ

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr