ΝΕΑ

¨Ο Μπάρμπας της Κορώνης¨ υποστηρικτής του 5ο Veikou Trail

 Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο Veikou Trail και θα δώσει την δυνατότητα στους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος, να δοκιμάσουν τις νέες απολαυστικές χωμάτινες διαδρομές του.

 

Το εστιατόριο ¨Ο Μπάρμπας της Κορώνης¨, κατάστημα Πεύκης, θα στηρίξει την διοργάνωση 5ο Veikou Trail, όπως αυτό γνωρίζει καλύτερα. Συγκεκριμένα θα αναλάβει το γεύμα των εθελοντών της διοργάνωσης, προσφέροντας τους μια τόνωση, μέσα από τα γευστικότατα εδέσματα του με κορυφαίο την υπέροχη ψητή Γουρουνοπούλα.  Το γεύμα θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της διοργάνωσης, αμέσως μετά το τέλος της.

Πιστός στην παράδοση ¨Ο Μπάρμπας της Κορώνης¨, χρόνια τώρα, δημιουργεί υπέροχα πιάτα. Αν θέλετε να γευτείτε της υπέροχες ψητές δημιουργίες του, μπορείτε να επισκεφτείτε με την παρέα σας το κατάστημα στην περιοχή της Πεύκης. Αν βρίσκεστε λίγο ποιο μακριά και σκέφτεστε την μετακίνηση, υπάρχει λύση. Ο Μπάρμπας της Κορώνης συνεργάζεται με όλες τις εφαρμογές delivery και ότι λαχταράς να γευτείς, είναι σε λίγη ώρα στην πόρτα σου.  

Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του ¨Ο Μπαρμπας της Κορώνης¨στο  facebook:  Γουρουνοπούλα Πεύκης- Ο Μπάρμπας της Κορώνης

 

Το Veikou Trail περιλαμβάνει 2 χωμάτινες διαδρομές, των 5 και 10 χιλιομέτρων. Στη φετινή διοργάνωση, λόγω Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, δεν θα πραγματοποιηθούν οι παιδικοί αγώνες και ο αγώνας Nordic Walking.

 

Οι εγγραφές έχουν κλείσει. Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής.

 

Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

logo Small

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

Επικοινωνία

Δευ - Παρ 10:00πμ - 14:00μμ

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr

©2021 Veikoutrail. All Rights Reserved.