ΝΕΑ

Οι μπανάνες Orsero υποστηρίζουν το 5ο Veikou Trail

Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο Veikou Trail και θα δώσει την δυνατότητα στους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος, να δοκιμάσουν τις νέες απολαυστικές χωμάτινες διαδρομές του.

 

Παρούσα για άλλη μια χρονιά και οι μπανάνες Orsero. Ο δρομείς θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν τις γευστικές και υψηλής διατροφικής αξίας μπανάνες Orsero, μετά τον τερματισμό τους.

Οι συμμετέχοντες δρομείς, μετά την επίπονη προσπάθεια τους και την εξάντληση τους, θα έχουν  την ευκαιρία να αναπληρώσουν φυσικά τις δυνάμεις.

Φυσικά η Orsero θα είναι παρούσα και στην διαδικασία των απονομών, προσφέροντας σε κάθε αθλητή και αθλήτρια βάθρου μια τσάντα με προϊόντα και δωράκια.

 

ORSEROBELLA FRUTTA

Η εταιρία Bella Frutta , κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της εισαγωγής και διανομής υψηλής ποιότητας φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα, με το Brand ORSERO, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των αθλητών.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η Bella Frutta αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στην περιοχή των Βαλκανίων.

Τόσο η σύγχρονη δομή της εταιρείας όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό της, εγγυώνται τη συνεπή ποιότητα και το σταθερό εφοδιασμό της καλύτερης δυνατής ποικιλίας φρέσκων φρούτων 12 μήνες το χρόνο.

 

 

Το Veikou Trail περιλαμβάνει 2 χωμάτινες διαδρομές, των 5 και 10 χιλιομέτρων. Στη φετινή διοργάνωση, λόγω Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, δεν θα πραγματοποιηθούν οι παιδικοί αγώνες και ο αγώνας Nordic Walking.

Οι εγγραφές έχουν κλείσει. Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής.

Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

logo Small

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

Επικοινωνία

Δευ - Παρ 10:00πμ - 14:00μμ

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr

©2021 Veikoutrail. All Rights Reserved.