ΝΕΑ

Οι νέες συναρπαστικές διαδρομές του Veikou Trail σας περιμένουν!!

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Veikou Trail, μετά από πολύμηνη δουλειά, είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει στους ενδιαφερόμενους δρομείς τις ανανεωμένες και συναρπαστικές διαδρομές.

 

Ειδικότερα άλλαξε κατά το ήμισυ η διαδρομή των 5 χλμ. Η διαδρομή είναι η διπλή επανάληψη της διαδρομής των 5 χλμ.

Όπως είχε αναφερθεί και παλαιότερα η διαδρομή είναι πιο δύσκολή. Είναι όμως πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Οι δρομείς πλέον θα κινούνται κατά το μεγαλύτερο μέρος σε μονοπάτια και όχι σε δασικούς δρόμους. Επιπλέον τα νέα κομμάτια που προστέθηκαν κινούνται περισσότερο σε δασικό περιβάλλον (σκιερό).

Η διαδρομή είναι πλήρως σηματοδοτημένη. Τις επόμενες ημέρες πριν την διοργάνωση της Κυριακής 4 Ιουλίου θα προστεθούν και οι τελευταίες πινελιές στην σηματοδότηση.

Πλέον οι δρομείς που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση, θα τρέχουν με σιγουριά και χωρίς αμφιβολία επιλογής κατεύθυνσης στα μονοπάτια και το μόνο τους μέλημα θα είναι ο ασφάλεια τους και η επίδοση.

Η διαδρομή έχει δημοσιευτεί και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

 

Μπορείτε να δείτε την διαδρομή ΕΔΩ. Διατίθεται και σε αρχείο GPX

 

 

Οι εγγραφές κλείνουν την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 24:00

Όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εύκολα και γρήγορα αρκεί να μπουν στη σελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr. Στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην σχετική φόρμα και επιλέγουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Επίσης επιλέγουν τον χρόνο επίδοσής τους, ώστε να τοποθετηθούν στο αντίστοιχο μπλοκ εκκίνησης. Στο τέλος, ορίζουν και σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 5 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση.

Εγγραφές πραγματοποιούνται και μέσω της πλατφόρμας www.racefinder.gr

 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η διοργάνωση, όπως και οι υπόλοιπες διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο διάστημα, θα υλοποιηθούν σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της ΓΓΑ. Οι βασικοί όροι και οι προϋποθέσεις για συμμετοχή στην διοργάνωση, που ισχύουν μέχρι αυτή τη στιγμή, αναφέρονται και στην προκήρυξη που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Την προκήρυξη μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ 

 

Σημαντική εξέλιξη!! Με Self Test 24 ωρών συμμετέχεις στο 5ο Veikou Trail

 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο 5ο Veikou Trail θα έχουν μόνο όσοι έχουν πληρώσει το σχετικό αντίτιμο του πακέτου που επέλεξαν.

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Για ανήλικους, είναι απαραίτητη η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης από τον γονέα ή κηδεμόνα του.

 

 

Οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς και τα πακέτα συμμετοχής από το σημείο παραλαβής που επέλεξαν κατά την εγγραφή τους, την Παρασκευή 02/07 και το Σάββατο 03/07 σε ώρες που θα ανακοινωθούν από την διοργάνωση

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail.

 

“Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

 

 

 Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

logo Small

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

Επικοινωνία

Δευ - Παρ 10:00πμ - 14:00μμ

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr

©2021 Veikoutrail. All Rights Reserved.