ΝΕΑ

Το δρομικό κατάστημα OUT RUN υποστηρικτής στο 5ο VeikouTrail

Στις 4 Ιουλίου το 5ο Veikou Trail φιλοδοξεί να αποκαλύψει σε μικρούς και μεγάλους τις ιδιαιτερότητες του ορεινού τρεξίματος αλλά και την ομορφιά του φυσικού τοπίου του λόφου Βεΐκου.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία με το δρομικό κατάστημα OUT RUN, το οποίο για άλλη μια χρονιά θα είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Εκτός της γενικότερης υποστήριξης, το κατάστημα OUT RUN θα λειτουργήσει και ως γραμματεία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής των δρομέων. Ειδικότερα θα λειτουργήσει την Παρασκευή 02/07 και το Σάββατο 03/07 σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το 5o Veikou Trail σου δίνει την δυνατότητα να επισκεφτείς το κατάστημα OUT RUN κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι κατά την εγγραφή σου να δηλώσεις το κατάστημα (ανάμεσα από τα 5 σημεία παραλαβής) σαν σημείο παραλαβής.

Το OUT RUN είναι ένα εξειδικευμένο δρομικό κατάστημα στην Μαρίνα Φλοίσβου, με μια πλήρης συλλογή σε παπούτσια στίβου, δρόμου και βουνού, σε ρούχα, εξοπλισμό και διατροφικά προϊόντα. Αν απλά περπατάς ή τρέχεις σε οποιοδήποτε τερέν, ανεξάρτητα από επίπεδο και ηλικία, το OUT RUN θα σου προτείνει ασφαλείς επιλογές. Κατά την επίσκεψή σου θα βρίσκονται εκεί “elite” αθλητές της ομάδας που πρώτοι δοκιμάζουν τα προϊόντα και θα σε συμβουλέψουν.

Να θυμίσουμε στους φίλους δρομείς ότι οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 27 Ιουνίου.

 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

“Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

 

 

 Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

logo Small

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

Επικοινωνία

Δευ - Παρ 10:00πμ - 14:00μμ

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr