ΝΕΑ

Ομάδες υποστήριξης 8ου Veikou Trail, Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.Δ.Ι.Κ.) και Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Γαλατσίου

Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Veikou Trail ευχαριστεί τις ομάδες υποστήριξης, την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.Δ.Ι.Κ.) και τον Αθλητικό Σύλλογο Δρομέων Γαλατσίου για την στήριξη που παρείχαν κατά τη διοργάνωση του αγώνα.

Η παρουσία της Ο.Δ.Ι.Κ. συνέβαλε σημαντικά στη δημιουργία ενός ακόμα πιο ασφαλούς περιβάλλοντος για τους συμμετέχοντες, με την ανιδιοτελή προσφορά βοήθειας και την άριστη συνεργασία τους.

Επίσης, ο Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Γαλατσίου, γνωστός και ως Galatsi Runners, αξίζει ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη σημαντική συνεισφορά του κατά τους τελευταίους δύο μήνες. Η παροχή σε συνεργασία με τη διοργάνωση τεσσάρων δωρεάν προπονήσεων στους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο 8ο Veikou Trail αποτέλεσε μια πολύτιμη ευκαιρία για την εξοικείωσή τους με τις χωμάτινες διαδρομές του αγώνα.

Οι προπονήσεις αυτές συνέβαλαν στην καλύτερη προετοιμασία των δρομέων, επιτρέποντας τους να απολαύσουν πλήρως την εμπειρία του Veikou Trail. Η συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Δρομέων Γαλατσίου αποδεικνύει τη σημασία της αλληλεπίδρασης ανάμεσα στις διοργανώσεις και τις τοπικές κοινότητες για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Η Οργανωτική Επιτροπή αναμένει με ανυπομονησία τη συνέχεια αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας και δεσμεύεται να συνεχίσει την προαγωγή του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής στην τοπική κοινότητα.

Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για τη στήριξη και τη συμβολή τους στην επιτυχία του 8ου Veikou Trail.

 

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr