ΝΕΑ

Τελευταίες χρήσιμες πληροφορίες για το 8ο Veikou Trail

 Λίγες ώρες πριν από την εκκίνηση του 8ο Veikou Trail και η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ενημερώνει για σημαντικές πληροφορίες.

Σήμερα ημέρα Σάββατο ξεκίνησε η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής, όπως είναι γνωστό και από την προκήρυξη της διοργάνωσης, από το σημείο που έχουν επιλέξει κατά την εγγραφή τους οι συμμετέχοντες αθλητές. Οι ώρες παραλαβής αναφέρονται παρακάτω:

  • Κεντρική είσοδος Άλσος Βεΐκου| Λεωφ. Βεΐκου, Γαλάτσι - 10:00 – 17:00
  • Κατάστημα RUNDOME | Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76 - 10:00 – 17:00
  • Κατάστημα Cosmos Sport|  Αργυροπούλου 4, Κηφισιά - 10:00 – 17:00
  • Κατάστημα Top Cycles | Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι - 10:00 – 15:00
  • Κατάστημα OUTRUN | Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο  - 10:00 – 17:00
  • Φαρμακείο ΚΑΤΡΗ | Γλυφάδα, Γούναρη 227 & Ηφαίστου - 10:00 – 17:00

Κατ΄ εξαίρεση θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ημέρα της διοργάνωσης, δρομείς από μακρινούς προορισμούς ή λόγω ειδικών συνθηκών, σε συνεννόηση όμως με την Οργανωτική Επιτροπή.

Αύριο Κυριακή οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να προγραμματίσουν τον χρόνο τους για να είναι έγκαιρα πριν από την εκκίνηση της απόστασης που συμμετέχουν.

Οι εκκινήσεις θα δοθούν αυστηρά στις ανακοινωμένες ώρες.

Ώρες Εκκίνησης

- Veikou Trail 5 χλμ: 9:30

- Veikou Skull Trail 10 χλμ: 09:45

- Veikou Skull Trail 20 χλμ: 09:45

- Veikou Skull Trail Relay 20 χλμ (2 X 10χλμ) : 09:45

 

 

Group Εκκίνησης

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού συμμετοχών, οι εκκινήσεις θα δοθούν η κάθε μία σε 2 Group (Α & Β) με βάση την επίδοση που δηλώθηκε στην φόρμα εγγραφής. Η διαφορά χρόνου εκκίνησης μεταξύ Group A & Group B θα είναι περίπου 1 λεπτό.

 

Parking

Έξω από τον χώρο της διοργάνωσης, υπάρχουν 2 parking στο δεξιά σας πλευρά με κατεύθυνση από Γαλάτσι προς Μαρούσι. Ένα στην πεζογέφυρα και το άλλο ακριβώς μετά το φανάρι της κεντρικής πύλης του Άλσους.

Οι ερχόμενοι από Μαρούσι προς Γαλάτσι μπορούν να παρκάρουν άνετα στο parking στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου (Christmas Theater) στρίβοντας δεξιά ακριβώς στην πεζογέφυρα. Στο parking αυτό μπορούν να κατευθύνονται και όσοι δεν βρουν θέση στα 2 parking του Άλσους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι: Περνώντας το φανάρι και την κεντρική είσοδο του Άλσους κατευθύνονται προς Μαρούσι. Μετά από λίγα μέτρα βγαίνουν στην έξοδο για Νέα Ιωνία. Στρίβουν επιτόπου αριστερά και εισέρχονται στο ρεύμα προς Γαλάτσι. Μπορούν να παρκάρουν άνετα στο parking στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου (Christmas Theater) στρίβοντας δεξιά ακριβώς στην πεζογέφυρα.

 

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων.

      Θα υπάρχει φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων σας (τσάντες) στον χώρο δίπλα στην γραμματεία. Παράκληση να μην έχετε αντικείμενα αξίας ή μεγάλα χρηματικά ποσά μαζί σας.

 

WC - Τουαλέτες

       Υπάρχουν ακριβώς δίπλα από την είσοδο του σταδίου, αριστερά του κυλικείου (Ανδρικές Γυναικείες).

 

Απονομές

Θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 12:00 – 12:30, με τον τερματισμό και των τελευταίων αθλητών. Παρακαλούνται οι νικητές να παραμείνουν για την βράβευσή τους. Σε περίπτωση αποχώρησης πριν τις απονομές, θα πρέπει να ενημερωθεί η διοργάνωση. Σε περίπτωση μη ενημέρωσης, η διοργάνωση θα τους αναζητήσει για τα επόμενα 5 λεπτά. Μετά την διοργάνωση ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με την διοργάνωση μέσω email για την παραλαβή, σε σημείο που θα ορίσει η διοργάνωση.

 

Η διοργάνωση δεν αναβάλλεται. Μόνο σε ανακοίνωση ακραίων φαινομένων και εντολή αρμόδιας αρχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαρκής ενημέρωση για το 8th Veikou Trail παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://veikoutrail.gr/

Από την σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: https://www.facebook.com/veikoutrail/

Στο Instagram: https://www.instagram.com/veikoutrail/

Στις 21 Ιανουαρίου 2024 “Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr