ΝΕΑ

Το Therapis General Hospital υποστηρικτής στο “8th Veikou Trail”

Η οργανωτική επιτροπή του "8th Veikou Trail" ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της με το Therapis General Hospital, η οποία θα συμβάλει στην επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Το Therapis General, θα παρέχει ένα πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο   ασθενοφόρο για τις ανάγκες των αγώνων.

Το Therapis General Hospital στεγάζεται σε ένα σύγχρονο εξαώροφο κτίριο με 82 νοσηλευτικές κλίνες, προσφέρει άριστες ξενοδοχειακές υποδομές και διαθέτει λειτουργικούς και πλήρως εξοπλισμένους θαλάμους ασθενών.

Ο σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός του Therapis General Hospital πλαισιώνεται από μια ομάδα Ιατρών υψηλής εξειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένων μονίμων και συνεργατών. Με τη συνδρομή του έμπειρου Νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, το Νοσοκομείο επιδιώκει να υλοποιήσει το όραμα του να παρέχει υπηρεσίες Υγείας υψηλής ποιότητας με σεβασμό και ευθύνη στον ασθενή, σε προσιτό κόστος.

Καινοτομία επίσης αποτελούν και οι πέντε χειρουργικές αίθουσες 5ης γενιάς του Νοσοκομείου. Στις αίθουσες αυτές οι Χειρουργοί, εκμεταλλευόμενοι την ψηφιακή υποδομή για την ταχεία μετάδοση εξετάσεων, έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μέσω του συστήματος PACS κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων.

Το Therapis General Hospital βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (περιοχή HILTON), παρέχοντας εύκολη πρόσβαση (metro Ευαγγελισμός) και 24ωρη εξυπηρέτηση επειγόντων περιστατικών. Διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και είναι συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ και Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες.

Η συνεργασία ανάμεσα στο "8th Veikou Trail" και το Therapis General Hospital αποτελεί μια σημαντική συνεισφορά στην προώθηση της Υγείας και της Ασφάλειας στον τομέα του αθλητισμού. Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς το Therapis General Hospital για τη στήριξή του.

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr