ΝΕΑ

Κλείνουν σήμερα Κυριακή, στις 12 το βράδυ οι εγγραφές του 5ο Veikou Trail

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ο Veikou Trail ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους δρομείς, που επιθυμούν να εγγραφούν στην διοργάνωση, ότι οι εγγραφές κλείνουν σήμερα Κυριακή 27 Ιουλίου στις 12 το βράδυ.

 

Θα υπάρξει μια μικρή παράταση μέχρι αύριο βράδυ. Συγκεκριμένα η πλατφόρμα εγγραφών της Race Finder θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι αύριο Δευτέρα 28 Ιουλίου στις 12 το βράδυ. Οι εγγραφές μέσω Race Finder πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας και υπάρχει άμεση ταυτοποίηση.

Παρακαλούνται όσοι δρομείς πραγματοποίησαν μέχρι στιγμής ή όσοι εγγραφούν μέχρι σήμερα το βράδυ, να ολοκληρώσουν την εγγραφή, καταβάλλοντας το αντίτιμο συμμετοχής μέχρι αύριο Δευτέρα, στις 12 το βράδυ. Στην περίπτωση πληρωμής μέσω άλλης τράπεζας (εκτός της Τράπεζας Πειραιώς) παρακαλούνται να αποστείλουν το αποδεικτικό μέχρι  αύριο Δευτέρα, στις 12 το βράδυ στο email της διοργάνωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για άμεση ταυτοποίηση.

 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

“Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

 

 

 Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

logo Small

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

Επικοινωνία

Δευ - Παρ 10:00πμ - 14:00μμ

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr

©2021 Veikoutrail. All Rights Reserved.