ΝΕΑ

Ένα ρολόι νέας γενιάς Polar θα κληρωθεί στους συμμετέχοντες στο Veikou Trail!

Όλοι οι δρομείς που θα τρέξουν στις 21 Ιανουαρίου σε κάποια από τις χωμάτινες διαδρομές του Veikou Trail  θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα ρολόι από την δρομική σειρά της Polar.

Φημισμένη για την απαράμιλλη αφοσίωση στην επιστήμη και τη βαθιά κατανόηση του αθλητισμού, της ευεξίας και της τεχνολογίας, η Polar έχει παγιωθεί παγκοσμίως στον κλάδο ως ο ιδανικός συνεργάτης για όποιον θέλει να ανακαλύψει τις πραγματικές του δυνατότητες.

 Το Polar Pacer pro είναι ένα νέας γενιάς ρολόι τρεξίματος που προσφέρει τόσο σε αρχάριους όσο και σε επαγγελματίες αθλητές δρομείς τα εργαλεία και τις γνώσεις για την παρακολούθηση κάθε παραμέτρου της προπόνησης τους. Ακόμα προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία τρεξίματος με ισχυρά χαρακτηριστικά προπόνησης και αποκατάστασης που βοηθούν τους δρομείς να κατανοήσουν το σώμα τους και να γνωρίζουν πότε μένουν στάσιμοι ή υπερβάλουν προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

  

Περισσότερα για την κλήρωση:

 

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι ενήλικες που θα τρέξουν σε κάποια από τις 4 διαδρομές της διοργάνωσης.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Ο συμμετέχων να είναι άνω των 18 ετών

 

Προϋποθέσεις παραλαβής:

  • Ο τυχερός/ή να παρευρίσκεται στην διοργάνωση την ώρα της κλήρωσης (σε περίπτωση μη εμφάνισης η κλήρωση για το δώρο θα πραγματοποιηθεί ξανά)
  • Ο τυχερός/ή να φωτογραφηθεί με το προϊόν/αποδεικτικό υπηρεσίας για την αποστολή στους δωροθέτες

Διαδικασία κλήρωσης:

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στους συμμετέχοντες του 8th Veikou Trail με ηλεκτρονική εφαρμογή το Σάββατο 20/01 και ο νικητής θα ενημερωθεί με email και τηλεφωνικά

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr