ΝΕΑ

Η Neversecond™ και η Gold Nutrition χορηγοί στο “8th Veikou Trail”

Η Neversecond™ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι χορηγός στο “8th Veikou Trail” και θα οδηγήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες στον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό τους!

Με σύνθημα «Η επιστήμη πρώτη! Ποτέ δεύτερη!» η Neversecond™ στηρίζει δρομείς, τριαθλητές, κολυμβητές, ποδηλάτες και σκιέρ που την επιλέγουν. Τα προϊόντα της αναπτύσσονται με βάση τις πιο πρόσφατες, ακριβείς και ολοκληρωμένες διαθέσιμες τεχνικές. Κάθε προϊόν ελέγχεται αυστηρά στο εργαστήριο επιδόσεων της Neversecond™ από την ομάδα των επιστημόνων και των κορυφαίων αθλητών της για να διασφαλίσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Όλα τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα χωρίς απαγορευμένες ουσίες από την Informed Sport.

Τα προϊόντα C -Series περιέχουν ακριβώς 30 γραμμάρια υδατανθράκων. Αυτό επιτρέπει στους αθλητές να προγραμματίσουν και να τελειοποιήσουν την ενέργεια τους την ώρα του αγώνα ή της προπόνησης τους. Η καλύτερη τροφοδοσία οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα, αποκατάσταση και εννοείται απόδοση.

Η Gold Nutrition ακολουθεί όλους τους αθλητές όλων των αθλημάτων από τότε που υπάρχει ως brand. Από τους μικρότερους εώς τους μεγαλύτερους αγώνες είναι εκεί! Με τη διατροφική της υποστήριξη.

Με γνώμονα τις αξίες που πάντα υπήρχαν στην ιστορία της Gold Nutrition, αναπτύσσει φόρμουλες που υποστηρίζονται από την επιστημονική γνώση, φτάνοντας έτσι στην μέγιστη ποιότητα των προϊόντων. Η υποστήριξη των αθλητών σε διατροφικό επίπεδο τους επιτρέπει να επικεντρωθούν πλήρως στην προπόνηση και στο στόχο τους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τα προϊόντα που πρέπει να καταναλώσουν και που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.

Η Gold Nutrition γνωρίζει ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και γι’ αυτό είναι μαζί με τους αθλητές από τη γραμμή της εκκίνησης!

Τα προϊόντα της Neversecond™ και της Gold Nutrition, θα βρίσκονται στις 21 Ιανουαρίου τόσο στους σταθμούς τροφοδοσίας της διοργάνωσης στο Άλσος Βεΐκου και τα Τουρκοβούνια όσο και στο χώρο τερματισμού του “8th Veikou Trail” με σκοπό να στηρίξουν τους δρομείς της διοργάνωσης.

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr