ΝΕΑ

Η Gaea υποστηρικτής στο 1ο Veikou Trail

Η Gaea θα είναι υποστηρικτής και θα στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στο "1ο Veikou Trail".

Η Gaea ιδρύθηκε το 1995. Το όνομα αυτό δεν προέκυψε τυχαία. Στην αρχαία ελληνική μυθολογία, η Γαία ήταν η Μητέρα Γη – το σύμβολο της γονιμότητας και της ευημερίας της γης. Ως εκ τούτου, το δικό τους όραμα είναι να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στην ελληνική Μεσογειακή Διατροφή, προτείνοντάς του μια σειρά από εκλεκτά ελληνικά προϊόντα που έχουν ως βάση το ελαιόλαδο και έναν πιο λιτό, παραδοσιακό τρόπο παραγωγής.

Η Gaea δεν είναι απλά μια εταιρία που προσφέρει υγιεινά τρόφιμα σε όμορφες συσκευασίες. Είναι κάτι πολύ παράπανω. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής, στην καρδιά της οποίας κρύβεται η βαθιά εκτίμηση της για ό,τι φυσικό. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η δική τους συγκομιδή να γίνεται με σεβασμό στη φύση. Και παρότι επενδύουν σημαντικά ποσά σε έρευνα και χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής, δεν αποκλίνουν από πρακτικές που χαρακτηρίζονται πιο παραδοσιακές.

Στόχος τους είναι να γίνουν διεθνείς πρεσβευτές όχι απλά των υψηλής ποιότητας προϊόντων ελαιόλαδου, αλλά ενός καλύτερου, υγιέστερου, πιο ολοκληρωμένου τρόπου ζωής και διατροφής.

 

 

ΜΠΑΡΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ & ΜΕΛΙ

Η Μπάρα Ροδάκινου παρασκευάζεται από 100% φυσικά συστατικά. Είναι πλούσια σε ωμά φρούτα και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

Περισσότερα

 

ΜΠΑΡΑ ΜΗΛΟ & ΚΑΝΕΛΑ

Η Μπάρα Μήλου  παρασκευάζεται από 100% φυσικά συστατικά. Είναι πλούσια σε ωμά φρούτα και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

Περισσότερα

 

ΜΠΑΡΑ ΚΑΚΑΟ & ΣΥΚΟ

Η Μπάρα Σύκο & Κακάο παρασκευάζεται από 100% φυσικά συστατικά. Είναι πλούσια σε ωμά φρούτα και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

Περισσότερα

 

ΜΠΑΡΑ ΣΥΚΟΥ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ & ΚΑΡΥΔΙ

Η Μπάρα Σύκου παρασκευάζεται από 100% φυσικά συστατικά. Είναι πλούσια σε ωμά φρούτα και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

Περισσότερα

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr