Print this page

Το δρομικό κατάστημα OUT RUN υποστηρικτής στο 3ο Veikou Trail

3ο Veikou Trail

Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Στις 20 Ιανουαρίου το 3ο Veikou Trail φιλοδοξεί να αποκαλύψει σε μικρούς και μεγάλους τις ιδιαιτερότητες του ορεινού τρεξίματος αλλά και την ομορφιά του φυσικού τοπίου του λόφου Βεΐκου. Πριν όμως πάρεις τον δρόμο για τον αγώνα θα πρέπει να περάσεις μια βόλτα από το κατάστημα OUT RUN στη Μαρίνα Φλοίσβου, να δεις και να διαλέξεις τον εξοπλισμό σου.

Το OUT RUN είναι ένα εξειδικευμένο δρομικό κατάστημα στην Μαρίνα Φλοίσβου, με μια πλήρης συλλογή σε παπούτσια στίβου, δρόμου και βουνού, σε ρούχα, εξοπλισμό και διατροφικά προϊόντα. Αν απλά περπατάς ή τρέχεις σε οποιοδήποτε τερέν, ανεξάρτητα από επίπεδο και ηλικία, το OUT RUN μέσα από την ανάλυση κίνησης Currex Motionquest θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το δρομικό σου προφίλ και θα σου προτείνει ασφαλείς επιλογές. Κατά την επίσκεψή σου θα βρίσκονται εκεί “elite” αθλητές της ομάδας που πρώτοι δοκιμάζουν τα προϊόντα και θα σε συμβουλέψουν.

Το 3o Veikou Trail σου δίνει την δυνατότητα να επισκεφτείς το κατάστημα OUT RUN κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής σου, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι κατά την εγγραφή σου να δηλώσεις το κατάστημα (ανάμεσα από τα 3 σημεία παραλαβής) σαν σημείο παραλαβής. Οι ώρες παραλαβής θα ανακοινωθούν σύντομα από την διοργάνωση.

Να θυμίσουμε στους φίλους δρομείς ότι οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail.

 

Υποστηρικτές 3ου Veikou Trail

Top Cycles, Outrun, SE Training, Zip Vit, Ideal Psychology Frosso Patsou, Viva Wallet, Sports Traveler 76