Print this page

Αναρτήθηκαν οι υπέροχες φωτογραφίες από το 7ο Veikou Trail

Στις 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το 7ο Veikou Trail, η καλύτερη μέχρι τώρα διοργάνωση.

Η Οργανωτική Επιτροπή με χαρά ανακοινώνει ότι οι υπέροχες φωτογραφίες της διοργάνωσης έχουν αναρτηθεί στη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και συγκεκριμένα στο Ιστορικό – Veikou Trail 2023 – Media ή απευθείας στον σύνδεσμο https://www.veikoutrail.gr/index.php/past/veikou-trail-2023/media

Οι φωτογραφίες διατίθενται σε όλους τους δρομείς. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα όποιος επιθυμεί να την κατεβάσει ηλεκτρονικά στην μέγιστη ανάλυση. Από το κινητό τηλέφωνο θα χρειαστεί να κατεβάσετε τη εφαρμογή flickr.

Όλες οι φωτογραφίες είναι υπέροχες, αλλά αυτές των skull διαδρομών είναι πραγματικά το κάτι άλλο!!

Η διοργάνωση κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποτυπωθούν όλοι οι δρομείς σε κάποιο σημείο της διαδρομής ή στον τερματισμό.

Το 7ο Veikou Trail τελούσε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Αποτελεί μια διοργάνωση της My Sportevent με συνδιοργανωτή τον δήμο Γαλατσίου

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 Διαρκής ενημέρωση για το 7ο Veikou Trail παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://veikoutrail.gr/

Από την σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: https://www.facebook.com/veikoutrail/

Στο Instagram: https://www.instagram.com/veikoutrail/

 “Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

 Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής