Print this page

Το 6ο Veikou Trail έγραψε ιστορία. Ρεκόρ ο Γιώργος Διαλεκτός 

Την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 6ο Veikou Trail, με συνδιοργανωτές την My Sportevent και τον Δήμο Γαλατσίου. Την διοργάνωση σημάδεψε η παρουσία και το μεγάλο ρεκόρ διαδρομής από τον Γιώργο Διαλεκτό στα 10χλμ με χρόνο 43:47.

Παρά τους περιορισμούς (Covid-19) και τις πρόσφατες σφοδρές χιονοπτώσεις, η συμμετοχές άγγιξαν το ρεκόρ. Περίπου 700 δρομείς, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, με εκκίνηση το πανέμορφο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίο, ξεχύθηκαν στα υπέροχα μονοπάτια του Άλσους Βεϊκου.

Ο καιρός σύμμαχος, όπως και το χωμάτινο τερέν. Ιδανικά μαλακό εξαιτίας των πρόσφατων βροχοπτώσεων και καθόλου γλιστερό.

Οι εκκινήσεις δυστυχώς, για άλλη μια φορά δόθηκαν σε block, εξαιτίας του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία διοργάνωση που πραγματοποιείται με αυτή τη διαδικασία.

Στην περιγραφή – μετάδοση της διοργάνωσης, όπως και πέρυσι, η γνωστή δημοσιογράφος και αθλήτρια τριάθλου Γκρέτα Λυμεροπούλου, που παρέσυρε τους παρευρισκόμενους με την υποδειγματική περιγραφή της.

Στις 10:00 πμ, ακριβώς δόθηκε η εκκίνηση των 5χλμ σε block των 50 ατόμων. Με το πέρας των εκκινήσεων των 5χλμ κρατήθηκε χρονικό κενό 30΄μέχρι την εκκίνηση των 10χλμ που πραγματοποιήθηκε στις 10:50πμ. Μαζί ξεκίνησαν στο πρώτο block και οι πρώτοι 20 αθλητές της σκυταλοδρομίας.

 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ   ΕΔΩ

 

Νικητές:

10χλμ Ανδρών

DIALEKTOS GEORGIOS              43:47

ΜΠΑΡΜΠΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    46:24

ΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  51:48

 

10χλμ Γυναικών

ΣΑΡΑΝΤΗ ΝΙΚΗ      57:52

ΧΑΣΙΩΤΗ ΛΙΑΝΑ      59:33

ΚΟΤΖΙΑ ΖΩΗ   01:57

 

5χλμ Ανδρών

ΚΑΞΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ       25:19.

ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   25:32

ΦΛΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ              25:40

 

5χλμ Γυναικών

ΤΣΑΠΑΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ              29:34

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ     33:09

ΚΑΠΟΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ                 34:25

 

Relay

Ανδρών

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ             53:50

ΣΑΡΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΩΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ         55:03

ΠΑΠΑΤΣΑΚΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΒΙΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ     55:33

 

Γυναικών

KARATZA ELENA STEFANIDAKI ELENI                        01:06:02

ΡΗΓΑ ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΡΑΠΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                           01:25:52

ΜΠΑΤΖΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ   01:26:59

 

Μικτή

ΤΣΙΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ               01:01:57

ΕΛΡΑΝΤΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΝΕΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ                 01:11:23

ΜΑΣΤΟΡΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΜΠΟΖΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   01:18:02

 

 Ανεξαρτήτως απόδοσης, όλοι οι δρομείς που συμμετείχαν στο 6ο Veikou Trail, εκτός της κατά γενικής ομολογίας υπέροχης πίστας, έτυχαν σημαντικών παροχών υποστήριξης από τους ανθρώπους της My Sportevent, αλλά και τους συνεργάτες της. 

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε το κορυφαίο και πολυβραβευμένο Νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» που απόλαυσαν και ξεδίψασαν οι δρομείς κατά μήκος της διαδρομή, αλλά και στον τερματισμό.

Στον τερματισμό τους περίμενε η υπέροχη, γευστική και παγωμένη FIX Άνευ, μπύρα χωρίς αλκοόλ, για να ξεδιψάσει φυσικά όλους τους δρομείς. Και τελικά απαντήθηκε το ερώτημα αν τρέξιμο και μπύρα μπορεί να πάνε μαζί.

Επίσης, η F.lli Orsero γέμισε με φυσική ενέργεια όλους τους δρομείς, προσφέροντας τις υπέροχες και γευστικές μπανάνες της. Επιπλέον η η F.lli Orsero προσέφερε σε όλους τους νικητές του βάθρου από μια γεμάτη τσάντα με προϊόντα και μικρά δωράκια.

Οι 1οι νικητές και νικήτριες των 5χλμ & 10χλμ κέρδισαν από μια ζώνη μέσης της Γαλλικής εταιρείας WANTALIS, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρεία ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ. Επίσης 2 τυχεροί, ύστερα από κλήρωση κέρδισαν από ένα προϊόν WANTALIS. Έχουν ήδη ενημερωθεί και τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν.

Όλοι οι 1οι νικητές και νικήτριες των βάθρων κέρδισαν από 1 Δωροεπιταγή  των 50,00€ από τα καταστήματα Cosmos Sport.  Θα λάβουν σύντομα ενημέρωση για τον τρόπο χρήσης τους. Τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν. Μην ξεχνάμε και τις 5 Δωροεπιταγές των 50,00€ που κέρδισαν 5 άτομα μέσα από τον διαγωνισμό Giveaway που πραγματοποιήθηκε μέσα από τη ιστοσελίδα των καταστημάτων Cosmos Sport.

Παρών δήλωσε στη  διοργάνωση ο Οργανισμός Science Technologies, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Polar Ελλάδας & Κύπρου. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι συμμετέχοντες δρομείς είχαν την ευκαιρία να δουν μοντέλα της Polar και να ενημερωθούν. Το ποιο σημαντικό ήταν, ότι δυο δρομείς στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί και ύστερα από κλήρωση κέρδισαν από 1 μοντέλο ρολογιού Polar. Συγκεκριμένα κληρώθηκαν τα μοντέλα Ignite & Ignite2.

Μια παροχή της διοργάνωσης, που τίμησαν δεόντως και απόλαυσαν ιδιαίτερα ήταν η αποκατάσταση που προσέφερε Φώτης Γρηγοράτος και η ομάδα του, γνωστός μέσα από την τεχνική Tisof που εφαρμόζει. Να τονίσουμε ότι από τα χέρια έχουν περάσει και ακόμα περνούν, σχεδόν όλοι οι Έλληνες Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές

Αν και τελικά δεν προέκυψε κάποιο ιατρικό απρόοπτο, παρών και η Ο.ΔΙ.Κ. (Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων)  ήταν εκεί για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Απλωμένοι κατά ομάδες, σχεδόν σε όλη την πίστα, με την εμπειρία τους έδιναν αέρα ασφάλειας στους συμμετέχοντες δρομείς.

Σημαντική η βοήθεια των καταστημάτων που λειτούργησαν ως γραμματείες παραλαβής την Παρασκευή. Συγκεκριμένα τα δύο καταστήματα COSMOS SPORT (Κηφισιά, Κορυδαλλός). Το κατάστημα OUT RUN στην Μαρίνα Φλοίσβου. Επίσης το κατάστημα TOP CYCLES στο Περιστέρι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας, που ταξίδεψαν διαδικτυακά και έντυπα την διοργάνωση Την ιστοσελίδα και Free press περιοδικό iRun. Την ιστοσελίδα Sportevent.gr. Την κορυφαία ιστοσελίδα για το ορεινό τρέξιμο Advendure.

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους υπέροχους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ της διοργάνωσης, που πολλοί ανταποκρίθηκαν πραγματικά στο παρά πέντε, στο κάλεσμα της διοργάνωσης, λόγω αυξημένων αναγκών, καλύπτοντας θέσεις κρίσιμες για την έκβαση της.

 

Όλοι οι δρομείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 7ο Veikou Trail!!!

 

“Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής