Print this page

Η FIX Άνευ τρέχει στο 6ο Veikou Trail

 Θα αναρωτηθεί κανείς, αν τρέξιμο και μπύρα μπορεί να πάνε μαζί. Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου στο 6ο Veikou Trail  και είναι σίγουρο ότι μπορεί.

Την ημέρα της διοργάνωσης 6ο Veikou Trail, μετά και την επίπονη προσπάθειά σου, θα σε περιμένει στον τερματισμό σου μια παγωμένη μπύρα FIX Άνευ με 0% αλκοόλ για να σε ξεδιψάσει και να σε τονώσει.

Μπύρα FIX Άνευ με 0% αλκοόλ, αλλά με υπέροχη και πραγματική γεύση μπύρας!!

  

FIX Άνευ

Η FIX Άνευ συμπορεύεται με την εποχή και τις τάσεις της και προσφέρει τη μοναδική μπύρα χωρίς αλκοόλ με μόλις 14 θερμίδες ανά 100ml, που διατηρεί αναλλοίωτη την αυθεντική γεύση μπύρας, που μόνο η ζυθογνωσία Fix μπορεί να προσφέρει. Με την ισορροπημένη πικράδα και με το εκλεπτυσμένο, ανθώδες μπουκέτο αρωμάτων της, στο οποίο κυριαρχεί το άρωμα της βύνης, αφήνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη επίγευση μακράς διάρκειας.

Η Fix Άνευ αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για όλες εκείνες τις περιστάσεις που επιθυμούμε να απολαύσουμε τη γεύση του αγαπημένου μας ποτού, άνευ αλκοόλ!

Η FIX Άνευ με χαρακτηριστική ρετρό ετικέτα και αισθητική, σε φιάλη ή κουτί, μας υπενθυμίζει πως στη ζωή κάποια «άνευ» είναι καλύτερα από τα «με».

Μια δροσιστική επιλογή για το διάλειμμα στη δουλειά, ταιριάζει ιδανικά με σαλάτες και σνακ, για τις μικρές ή τις μεγάλες παρέες, για μέσα ή έξω από το σπίτι, για μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ, η FIX Άνευ αποτελεί την απολαυστική συνειδητή επιλογή!

 Η FΙΧ Άνευ, διακρίθηκε ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία Free from Low or No Beverage Products, αποσπώντας το χρυσό βραβείο στα Healthy Diet Awards ’21. Η αγαπημένη μας μπύρα χωρίς αλκοόλ, κατάφερε να ξεχωρίσει με την αυθεντική και γεμάτη γεύση της κερδίζοντας πόντους… άνευ προηγουμένου!

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Veikou Trail, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους δρομείς, ότι οι εγγραφές έκλεισαν οριστικά.

 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαρκής ενημέρωση για το 6ο Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

Στις 06 Φεβρουαρίου 2022 “Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

           

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής