Print this page

Το κατάστημα Top Cycles υποστηρίζει το 6ο Veikou Trail

Η οργανωτική επιτροπή του 6ο Veikou Trail ένωσε τις δυνάμεις της με το ποδηλατικό (και όχι μόνο) κατάστημα Top Cycles, που θα στηρίξει για άλλη μια χρονιά την διοργάνωση.

Το κατάστημα Top Cycles  υποστηρίζει δυναμικά την διοργάνωση, από την 1η έκδοσή του. Το 6ο Veikou Trail σου δίνει την δυνατότητα να επισκεφτείς το κατάστημα Top Cycles  την Παρασκευή 04/02, που θα λειτουργήσει και ως γραμματεία παραλαβής του πακέτου συμμετοχής (μία από τις πέντε συνολικά που λειτουργούν) για τους συμμετέχοντες δρομείς.

Το κατάστημα και οι ώρες παραλαβής:

 

  • Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72  |  11:00 – 20:00

 

Το σημείο παραλαβής έχει επιλεγεί από τους δρομείς, κατά την διαδικασία εγγραφής τους.

Το Top Cycles είναι ένα από τα καλύτερα ενημερωμένα ποδηλατικά καταστήματα με πολυετή παρουσία στον ποδηλατικό χώρο και με υψηλής ποιότητας υλική, τεχνική και μεταπωλητική υποστήριξη.

Χάρη στη συνεχώς αυξανόμενη και πολύ σύγχρονη ποικιλία που διαθέτει σε είδη τρεξίματος και τριάθλου, τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε πόλο έλξης για δρομείς και τριαθλητές, πέρα από τους ποδηλάτες,.

 

Top Cycles - Ένα κατάστημα 3 αθλήματα

Το ότι είμαστε ένα από τα πιο παλαιά μαγαζιά της Αθήνας με περισσότερα από 40 χρόνια ιστορίας, δεν μας εμποδίζει να είμαστε μπροστά στις εξελίξεις και να ακολουθούμε τον παλμό της αγοράς.

Με βάση αυτό, προσπαθούμε συνεχώς να αλλάζουμε και να εξελισσόμαστε για να απαντάμε στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς. Και να αντιμετωπίζουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σαν ένα φιλικό, φυσικό, προσωπικό χώρο όπου θα βρείτε τα προϊόντα που αναζητάτε, 24 ώρες το 24ωρο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η ελληνική πραγματικότητα ευτυχώς αλλάζει. Όλο και περισσότεροι επιλέγουν έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής, προσπαθούν σχεδόν καθημερινά να ασκούνται και επιλέγουν δραστηριότητες που τους γεμίζουν χαρά και τους προσφέρουν προκλήσεις. Οι περισσότεροι δεν ασχολούνται πλέον μόνο με μια δραστηριότητα. Το ποδήλατο, το τρέξιμο και κατ’ επέκταση το τρίαθλο αποκτούν όλο και περισσότερους φίλους ή καλύτερα… πιστούς, οι οποίοι μπορεί να τα συνδυάζουν ή να επιλέγουν το ένα από αυτά.
Γι’ αυτό και το Top Cycles επένδυσε έναν ολόκληρο όροφο αφιερωμένο στο τρέξιμο και το τρίαθλο και ξεκίνησε συνεργασία με μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του χώρου.
Κι επειδή τα “προϊόντα” από μόνα τους δεν είναι αρκετά, επενδύσαμε σε προσωπικό με υψηλή εξειδίκευση και, πάνω απ’ όλα ενεργούς ανθρώπους της δράσης και του αθλητισμού.

Η παρουσία τους – είτε πρόκειται για ποδήλατο, για τρέξιμο ή για τρίαθλο – δίνει στους επισκέπτες μας τη σιγουριά πως κάθε συμβουλή έχει την απαιτούμενη βαρύτητα. Γι’ αυτό και ξανάρχονται. Και βλέπουν πώς, όταν οι προτάσεις είναι σωστές, οι καταναλωτικές τους επιλογές μπορεί να βελτιώσουν σημαντικά τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Στο Top Cycles όλοι έχουν ένα όνομα και ένα πάθος: ο Γιάννης, ο Στάθης, ο Γιώργος και η Άλκηστις όλοι τρέχουν, ποδηλατούν, κολυμπούν, αθλούνται κι έχουν κάνει τη δράση κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Έχουν γνώσεις και τους αρέσει να τις μοιράζονται μαζί σας.

Μια επίσκεψη στο Top Cycles ή μια τηλεφωνική επικοινωνία για όσους επιλέγουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αρκεί για να σας πείσει!

 Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Veikou Trail, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους δρομείς, ότι οι εγγραφές έκλεισαν οριστικά.

 Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία.

 Το πακέτο συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τους συμμετέχοντες δρομείς μόνο την Παρασκευή 04/02 και ώρες 11:00 – 20:00, από τα παρακάτω σημεία.

 

  • Κεντρική είσοδος Άλσος Βεΐκου | Λεωφ. Βεΐκου, Γαλάτσι
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αργυροπούλου 4, Κηφισιά
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Ταξιαρχών 57, Κορυδαλλός
  • Κατάστημα OUTRUN  | Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο
  • Κατάστημα Top Cycles | Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι

 Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 Διαρκής ενημέρωση για το 6ο Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

 

Στις 06 Φεβρουαρίου 2022 “Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

           

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής