Print this page

Οι εγγραφές για το 6ο Veikou Trail κλείνουν την Τετάρτη 12/01 στις 12 το βράδυ

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για την διοργάνωση ορεινού τρεξίματος 6ο Veikou Trail κλείνουν την Τετάρτη 12/01 στις 12 το βράδυ.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία.

Σημαντικό: Όσοι δρομείς εγγραφούν ή έχουν ήδη εγγραφεί, θα πρέπει απαραίτητα, για να είναι ενεργή η εγγραφή τους, να πραγματοποιήσουν την πληρωμή έως την Παρασκευή 14/01 στις 14:00 το μεσημέρι. Όσοι πραγματοποιήσουν πληρωμή σε άλλη τράπεζα, εκτός την συνεργαζόμενης με την διοργάνωση, θα πρέπει απαραίτητα να αποστείλουν το αποδεικτικό πληρωμής έως την Παρασκευή 14/01 στις 14:00 το μεσημέρι

Όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εύκολα και γρήγορα αρκεί να μπουν στη σελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr. Στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην σχετική φόρμα και επιλέγουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Επίσης επιλέγουν τον χρόνο επίδοσής τους, ώστε να τοποθετηθούν στο αντίστοιχο μπλοκ εκκίνησης. Στο τέλος, ορίζουν και σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 5 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση.

Πέρα από τις ατομικές συμμετοχές ενηλίκων διατίθενται και αντίστοιχες ομαδικές για γκρουπ 5 ατόμων και άνω. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας υπεύθυνος της ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

Και μην ξεχνάμε τις σκυταλοδρομίες, που από την φετινή διοργάνωση εντάχθηκαν στο πρόγραμμα. Σκυταλοδρομίες 10χλμ (2 Χ 5χλμ) Ανδρών, Γυναικών, Μικτή. Πάρε λοιπόν τον φίλο σου, την φίλη σου, τον συνάδελφό σου ή όποιον θέλεις εσύ. Φτιάξε την ομάδα σου και κάνε ο τρέξιμό σου ποιο ενδιαφέρων και παιχνιδιάρικο!!  

Εγγραφές πραγματοποιούνται και μέσω της πλατφόρμας www.racefinder.gr

 

Αποστάσεις αγώνων

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 5 χλμ

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 10 χλμ

- Αγώνας Trail 10 χλμ Relay (2 X 5χλμ)

  

Το πακέτο συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τους συμμετέχοντες δρομείς μόνο την Παρασκευή 21/01, από το σημείο που έχουν επιλέξει κατά την εγγραφή τους, σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα:

 

  • Κεντρική είσοδος Άλσος Βεΐκου | Λεωφ. Βεΐκου, Γαλάτσι
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αργυροπούλου 4, Κηφισιά
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Ταξιαρχών 57, Κορυδαλλός
  • Κατάστημα OUTRUN  | Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο
  • Κατάστημα Top Cycles | Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι

  

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Διαρκής ενημέρωση για το 6ο Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

 

Στις 23 Ιανουαρίου 2022 “Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

 

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής