Print this page

Οι εγγραφές για το 6ο Veikou Trail ανοίγουν τη Τρίτη 23 Νοεμβρίου

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έκτη διοργάνωση ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία "6ο Veikou Trail".

Η διοργάνωση φέρνει  την σφραγίδα της  MY SPORTEVENT και συν - διοργανωτή τον Δήμο Γαλατσίου. Πρόκειται για τη συνέχεια των πέντε πρώτων πετυχημένων διοργανώσεων «ορεινού» τρεξίματος που διεξάγεται γύρω και μέσα στο λόφο του άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για το "6ο Veikou Trail " θα ανοίξουν την προσεχή Τρίτη 23 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμες μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr, όπως επίσης και μέσα από την πλατφόρμα www.racefinder.gr.

 

Αποστάσεις αγώνων

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 5 χλμ

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 10 χλμ

- Αγώνας Trail 10 χλμ Relay (2 X 5χλμ)

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 Διαρκής ενημέρωση για το 6ο Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail

 Στις 23 Ιανουαρίου 2022 “Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

              

 Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής