Print this page

Η κλήρωση των δώρων της WANTALIS από την εταιρεία ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ

Το 5ο Veikou Trail πέρασε στην ιστορία. Τα δώρα όμως συνεχίζονται.

 

Όπως είχε ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή, λόγω και των Υγειονομικών μέτρων, οι κληρώσεις των δώρων της διοργάνωσης, δεν θα πραγματοποιούνταν την ημέρα του αγώνα, αλλά τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα ανακοινώνουμε τους 10 τυχερούς, που κέρδισαν υπέροχα και χρηστικά δώρα, για κάθε δρομέα ή αθλούμενο. 

Συγκεκριμένα 5 τυχεροί συμμετέχοντες κέρδισαν από ένα Running Belt (ζώνη μέσης), της WANTALIS, από την εταιρεία ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ,  για να παίρνουν μαζί τους στην άσκηση το κινητό τους, τα κλειδιά τους και όποιο άλλο μικροαντικείμενο χρειάζονται.

Επίσης 5 τυχεροί συμμετέχοντες κέρδισαν από ένα Arbland for Smartphone (θήκη κινητού για το χέρι), της WANTALIS, από την εταιρεία ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ. Για όλους ποια, το κινητό έχει γίνει φυσική προέκταση του χεριού μας. Εκτός από απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητάς μας, είναι και ένα χρηστικό εργαλείο για πολλούς δρομείς, κατά την διάρκεια της άσκησης.

 

Οι 10 τυχεροί:

  1. (10019) ΔΡΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  - Running Belt
  2. (10008) ΚΙΟΣΣΕΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ  - Running Belt
  3. (10166) ΤΣΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  - Running Belt     
  4. (5008) ΣΟΥΛΕΛΕΣ ΘΟΔΩΡΗΣ  - Running Belt       
  5. (5132) ΠΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ  - Running Belt               
  6. (10086) ΠΟΥΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  - Arbland for Smartphone
  7. (10060) ΒΑΜΒΑΚΗ ΜΑΡΘΑ - Arbland for Smartphone  
  8. (5135) ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΥΡΤΩ  - Arbland for Smartphone   
  9. (5167) ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  - Arbland for Smartphone    
  10. (5054) ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Arbland for Smartphone              

 

Όλοι οι τυχεροί έχουν ενημερωθεί . Η παραλαβή των δώρων θα πραγματοποιηθεί από το κατάστημα ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ στο Περιστέρι, οδός Τζών Κένεντυ 84, Περιστέρι 12136. Πριν την επίσκεψή σας, επικοινωνήστε στο 210 5763935 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

 

 

Η WANTALIS

Η εταιρεία WANTALIS γεννήθηκε το 2006 στη Μασσαλία, με πρωτοβουλία ανθρώπων που λάτρευαν τα σπορ. Από τότε, με εφευρετικό και ρεαλιστικό πνεύμα, η WANTALIS αναπτύσσει έξυπνα και πρακτικά αξεσουάρ για ορεινές δραστηριότητες.
Γεμάτα κοινή λογική και σχεδιασμένα "στο γήπεδο", αυτά τα αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη ζωή των αθλητών.

Από αξεσουάρ για τρέξιμο και σκι έως και αδιάβροχες τσάντες, απευθύνεται σε μεγάλους αθλητές, ποδηλάτες και περιστασιακούς δρομείς.  Οι selfies στην παραλία θα ήταν πολύ ευκολότερες χωρίς σταγόνες άμμου και νερού. Η  WANTALIS αποθηκεύει τις φωτογραφίες σας με τις αδιάβροχες θήκες του. Είσαι πολύ κρύος το χειμώνα; Η WANTALIS σας ζεσταίνει με τα έξυπνα θερμαινόμενα γάντια του. Σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων της, θα βρείτε εφευρετικά και πρωτότυπα μοντέλα, για να κάνετε οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα πάντα πιο ευχάριστη. Το έχετε ονειρευτεί; Η WANTALIS το δημιούργησε. Δεν χρειάζεται πλέον να απογοητευτείτε με τα καθημερινά εμπόδια που εμποδίζουν τις ελευθερίες σας ως αθλητές. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν έχετε πλέον καμία δικαιολογία για να μπείτε στον αθλητισμό. Η φαντασία της WANTALIS θα σας κάνει να απολαύσετε πλήρως το πάθος σας!

Στην Ελλάδα τα προϊόντα WANTALIS εισάγονται και διακινούνται από την εταιρεία ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ. Η επωνυμία ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ξεκινάει πολλά χρόνια πριν όταν ο παππούς Θάνος μαζί με την οικογένεια του ξεκίνησαν την αλυσίδα των πολυκαταστημάτων ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ που τα είχε όλα και συνέφερε! Αργότερα τα παιδία του παππού Θάνου με την σειρά τους άνοιξαν δικά τους καταστήματα που δραστηριοποιήθηκαν στο εμπόριο ενδυμάτων, αθλητικών ειδών και χιονοδρομίας κρατώντας την ίδια επωνυμία ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ. Οι επιχειρήσεις αυτές ήταν πάνω από όλα οικογενειακή υπόθεση με αποτέλεσμα τα παιδιά της οικογένειας να είναι από μικρά στον χώρο του εμπορίου χτίζοντας σιγά-σιγά την δική τους πολυετή εμπειρία. Κατά συνέπεια το 2008 ο Θανάσης Κλαουδάτος έκανε το δικό του ξεκίνημα ανοίγοντας τα δικά του καταστήματα ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ τα οποία διατηρεί έως και σήμερα σε Αθήνα, Δίστομο και Καλάβρυτα.