Print this page

Τα τελευταία νέα πριν την εκκίνηση για το 2ο Veikou Trail!

#veikoutrail

Λίγες ώρες μόνο έμειναν! Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, παίρνουμε τα βουνά! Το Veikou Trail, η εναλλακτική διοργάνωση ορεινού τρεξίματος που φέρει την σφραγίδα της Sportevent και συνδιοργανωτή το Δήμου Γαλατσίου, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά. Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς θα γεμίσουν το Άλσος Βεΐκου, έχοντας την ευκαιρία να κάνουν το αγαπημένο τους σπορ μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στους απαιτητικούς χωμάτινους στίβους που διαμορφώνονται ειδικά για το Veikou Trail.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές κατηγορίες αγωνισμάτων. Για τους ενήλικες προσφέρονται δύο αποστάσεις 5 και 10 χιλιομέτρων αλλά και μία εξειδικευμένη για Nordic Walking μήκους 5 χιλιομέτρων. Οι μαθητές των πρώτων τάξεων του δημοτικού (Α-Β-Γ) συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα 300 μέτρων ενώ οι μεγαλύτεροι συμμαθητές τους των υπόλοιπων τάξεων (Δ-Ε-ΣΤ) έχουν την δική τους διαδρομή 600 μέτρων. Τέλος, τα παιδιά του γυμνασίου τρέχουν στον εφηβικό αγώνα μήκους ενός χιλιομέτρου. Αφετηρία και τερματισμός για όλες τις διαδρομές έχει οριστεί το δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου μέσα στο άλσος Βεΐκου.

Οι δρομείς που θα στηθούν στις εκκινήσεις του Veikou Trail, θα τύχουν σημαντικών παροχών υποστηρίξης από τους ανθρώπους της Sportevent αλλά και τους συνεργάτες της.  Η εταιρία Three Hearts Super Bar θα προσφέρει μπάρες δημητριακών σε όλους τους συμμετέχοντες όπως και ο Βίκος, θα τροφοδοτήσει με νερό και αναψυκτικά μετά τον τερματισμό όλους για να ξεδιψάσουν.  Σε περίπτωση κάπου ιατρικού απροόπτου, η Βιοϊατρική θα είναι εκεί με ασθενοφόρο και γιατρό για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Οι τρεις νικητές του κάθε αγώνα, θα πάρουν σπίτι τους ένα πλήρες πακέτο μπάρες και τζελ ZIP VIT. Η εταιρία New Balance θα κάνει κλήρωση για να προσφέρει σε τρεις τυχερούς από ένα ζευγάρι παπούτσια. Η Life Ergo θα δώσει μία δωρεάν αξιολόγηση αερόβιας ικανότητας παράλληλα με τρία σετ ορθωτικά πέλματα (με ειδική στατική και δυναμική ανάλυση για τον κάθε παραλήπτη τους).  Η Light Life θα κληρώσει έναν μήνα δωρεάν διατροφικού προγράμματος και συμβουλευτικής και η Cryosauna Ice Tube έξι πακέτα κρυοθεραπείας με τρεις συνεδρίες το καθένα,  αξίας 110 ευρώ έκαστο. Τέλος, η SE Training, η προπονητική υπηρεσία της Sport Event θα συμμετάσχει στην κλήρωση προσφέροντας δύο μηνιαία πακέτα προπόνησης.

Μένοντας πιστή στο δόγμα πως το τρέξιμο και ειδικότερα ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία, η διοργάνωση έχει και φιλανθρωπικό πνεύμα. Έτσι, όλοι οι δρομείς που θα βρεθούν στην αφετηρία του 2ου Veikou Trail την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, θα μπορούν να φέρουν μαζί τους και από μια σακούλα με τρόφιμα μακράς διάρκειας. Στο τέλος της ημέρας, η οργανωτική επιτροπή θα συγκεντρώσει όλες τις προμήθειες και θα τις αποδώσει στον Δήμο Γαλατσίου για την ενίσχυση της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2155553665 ή μέσω μέιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail.

 

veitrailsp