ΝΕΑ

Η PANCAR υποστηρικτής στο 2ο Veikou Trail

#veikoutrail

H PANCAR θα είναι υποστηρικτής και θα στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στο 2ο Veikou Trail.

H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

DKF 0272

Οι βασικές δραστηριότητες της επιχείρησης σήμερα είναι :

A) Bιοτεχνία ειδών αυτοκινήτου. ( Πώληση Χονδρική-Λιανική.)

Είμαστε η πρώτη βιοτεχνία εσωτερικών και εξωτερικών καλυμμάτων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, με συνεχή παρουσία 40 ετών. Κατέχουμε το Υπ.Αριθ. 55938/76 Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας του Υπουργείου Εμπορίου για τα καλύμματα αυτοκινήτων. Τα χρόνια που πέρασαν, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πελατολόγιο Χονδρικής, το οποίο να απολαμβάνει σήμερα την άριστη συνεργασία μας. Εταιρείες μεγάλες και καταξιωμένες στον χώρο του αυτοκινήτου , οι μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης αξεσουάρ αυτοκινήτων, πρατήρια βενζίνης , εμπορικές εταιρείες μας προτιμούν και μας εμπιστεύονται. Οι πελάτες Λιανικής μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα στο κατάστημά μας, επιλέγοντας καλλύματα μέσα από ένα πλήρες δειγματολόγιο, στο χρώμα και το σχέδιο που ταιριάζει στο αυτοκίνητό τους. Η τοποθέτηση των καλυμμάτων γίνεται από έμπειρους τεχνικούς με περίσσια προσοχή και σεβασμό στην περιουσία του πελάτη.

Β) Car Stereo - Multimedia Center. ( Πώληση Λιανική.)

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μόνιμη έκθεση των περισσοτέρων Radio/CD, DVD, T.V , CAR/PC, ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ, ΗΧΕΙΩΝ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΕΝΟΝ-LED....... και ότι έχει σχέση με ήχο, εικόνα και ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας. Όλα τα προϊόντα είναι στην διάθεση σας προς δοκιμή, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ικανοποιεί περισσότερο. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν, θα σας συμβουλέψουν, θα σας επιδείξουν και τέλος θα τοποθετήσουν τα μηχανήματα στο αυτοκίνητό σας άμεσα, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας. Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι και εγκαταστάτες στα πιο δυνατά brand names του χώρου όπως : ALPINE, PIONEER, KENWOOD, JVC, BLAUPUNKT, PHONOCAR, CLIFFORD, VIPER, AVITAL, SCORPIO, PRIZRAK, GEMINI, MED, PATROLL, COBRA, GT, ELSER, SPYBALL, META, LASERLINE, FOCAL, HERTZ,JBL....κλπ.

Γ) Κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών αυτοκινήτου. ( Πώληση Λιανική.)

Στο κατάστημα μας θα μπορέσετε να βρείτε από το πιο μικρό έως το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ και ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας, που έχει να κάνει με την βελτίωση, την ομορφιά, την προστασία, την ασφάλεια και την υψηλή τεχνολογία.

DKF 0252

Είμαστε επίσημοι μεταπωλητές της εταιρείας THULE από το 1992 έως και σήμερα. Μπάρες, μπαγκαζιέρες, βάσεις ποδηλάτων, ski, serf, Kano, kayak όλα ετοιμοπαράδοτα στο κατάστημά μας.

Εισάγουμε και διακινούμε στην Ελληνική αγορά (Χονδρική - Λιανική) τα προϊόντα του Ιταλικού οίκου MODULA.

Η εταιρεία MODULA θεωρείτε το πιο αξιόπιστο εργοστάσιο κατασκευής, σε μπάρες και μπαγκαζιέρες οροφής στην Ιταλία, με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε επίσημοι εγκαταστάτες στις αντηλιακές μεμβράνες LLUMAR Αμερικής από το 2007 έως και σήμερα. Η εγκατάσταση γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς σε κλειστό κατάλληλα διαμορφωμένο ιδιόκτητο χώρο. Παρέχεται βεβαίωση Κ.Τ.Ε.Ο.

 

 

Ζήστε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου την εμπειρία του τρεξίματος στο βουνό μέσα στην πόλη!

 

veitrailsp

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

Επικοινωνία

Δευ - Παρ 10:00πμ - 14:00μμ

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr

©2018 Veikoutrail. All Rights Reserved.