ΝΕΑ

Η NEW BALANCE υποστηρικτής στο 2ο Veikou Trail

#veikoutrail

Η εταιρία αθλητικών ειδών NEW BALANCE θα είναι υποστηρικτής και θα στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στο 2ο Veikou Trail.

FRESHFOAM9

Fresh Foam 1080v7

Το 1972 λανσάρισε το μοντέλο "320" που χαρακτηρίστηκε σαν το Νο1 αθλητικό παπούτσι της αγοράς και της έδωσε διεθνή υπόσταση. Από τότε ανέπτυξε μια σειρά τεχνικών χαρακτηριστικών και τεχνολογικών καινοτομιών που την έφεραν στις πρώτες θέσεις πωλήσεων αθλητικών παπουτσιών σε όλο τον κόσμο. 

Η εταιρεία New Balance έχοντας τα τελευταία χρόνια μια αξιοπρεπή και ταυτόχρονα δυναμική παρουσία στο χώρο του τρεξίματος, βρίσκεται κοντά σε αθλητές με κοινό παρονομαστή την αγάπη για το τρέξιμο και τον αθλητισμό. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από αθλητές (Χριστόφορος Μερούσης, Μαγδαληνή Γαζέα, Παντελής Καμπαξής κ.α) με βασικό χαρακτηριστικό την μαχητικότητα και τον ενθουσιασμό, αγωνίζεται καθημερινά με προσήλωση στο στόχο της, φορώντας και προωθώντας τα προϊόντα μας σε αγώνες και προπονήσεις.

Πρόκειται για μια συνεργασία που στηρίζεται στην αμοιβαία υποστήριξη και στο σεβασμό με βασικό στόχο την ανάδειξη της πολύτιμης συμβολής του τρεξίματος στην καθημερινότητα μας και τη διάθεση να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για πολλά νέα ταλέντα.

Η εταιρία αθλητικών ειδών New Balance είναι ένα από τα τρία σημεία παραλαβής του πακέτου συμμετοχής για το 2ο Veikou Trail!

Ζήστε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου την εμπειρία του τρεξίματος στο βουνό μέσα στην πόλη!

veitrailsp

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr