ΝΕΑ

Κλείσιμο εγγραφών σήμερα . Παράταση έως την Παρασκευή μόνο μέσω Viva.gr

#veikoutrail

Η οργανωτική επιτροπή του 2ου Veikou Trail ανακοινώνει (όπως ήταν ήδη γνωστό και από την προκήρυξη του αγώνα) το κλείσιμο των εγγραφών μέσα  από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης σήμερα 10/01 στις 12 τα μεσάνυχτα. Όσοι εγγραφούν , καθώς και όσοι ήδη έχουν εγγραφεί, θα πρέπει να τακτοποιήσουν την πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής έως την Παρασκευή 12/01. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω άλλης τράπεζας και όχι της συνεργαζόμενης με την διοργάνωση θα πρέπει να σταλεί το αποδεικτικό πληρωμής έως την Παρασκευή 12/01 τα μεσάνυχτα στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης ανακοινώνεται ότι θα υπάρξει παράταση εγγραφών μέχρι την Παρασκευή 12/01 στις 12 τα μεσάνυχτα αποκλειστικά και μόνο μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών Viva.

Συγκεκριμένα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί μέσω Viva είτε μέσω του ειδικού κουμπιού που υπάρχει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο πεδίο των εγγραφών, είτε απευθείας στο Viva.gr, επιλέγοντας τα αθλητικά γεγονότα και αμέσως μετά την εκδήλωση Veikou Trail. Εκεί, η πληρωμή γίνεται άμεσα με τη χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας ή ειδικού λογαριασμού Viva. 

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν επιθυμούν ή δεν έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας στο viva.gr να κατευθυνθούν σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και να πραγματοποιήσουν  την εγγραφή  αλλά και την πληρωμή τους.

Tα συνεργαζόμενα καταστήματα και σημεία για εγγραφή είναι τα SEVEN SPOTS, RELOAD STORES, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Αθημόραμα.gr, Viva Kiosk Σύνταγμα και Viva Kiosk Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Γκάζι).

Κάντε την εγγραφή σας στο veikoutrail.gr ή στο viva.gr ή στα συνεργαζόμενα καταστήματα - σημεία και "τρέξτε στο βουνό μέσα στην πόλη".

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2155553665 ή μέσω μέιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail.

 

veitrailsp

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Αποτελέσματα

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Επικοινωνία

E: info@veikoutrail.gr

F: veikoutrail

S: www.veikoutrail.gr